Aktywne Wpisy
capol2 +539
afc85 +264
nie sądziłem że tutejsze prawactwo okaże się jeszcze gorszym nazistowskim szambem niż uważałem do tej pory
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
Robię od tygodnia w nowej formie. Branża metalowa na hali stoją ogromne prasy i robią jeb jeb jeb generując hałas 140dB przez co problem pogawędek w pracy jest wyeliminowany ( ͡º ͜ʖ͡º) Do tego profesjonalne nauszniki w których słychać tylko lekki szum i coś jak tykanie zegara co w rzeczywistości jest dźwiękiem 400ton nacisku na stalowe arkusze i wydawałoby się, że można zapomnieć o komunikacji z kimkolwiek.
Ale nie! Nie na darmo homo sapiens sapiens i pracownicy na zakładzie wypracowali swój własny język migowy który jest na tyle prosty, że jako nowy pracownik opanowałem już niemal cały, a na tyle skomplikowany, że można spytać co dziś masz na śniadanie ;)
#pracbaza
Spoko robota w takich słuchawkach, nikt Ci dupy nie zawraca, możesz pierdzieć i bekać kiedy Ci się chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/-tJqCYwfRVs