Aktywne Wpisy
inko-gnito +65
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +72
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
W pracy to sie sra, i jeszcze Ci za to placa ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przez 17 lat mojej edukacji nie skorzystałem ani razu z obszczanego i obsranego szkolnego kibla(no nie liczac pisuaru, ale to logiczne)
A w pracy to wiadomka, 10 minut co dzień i jest git( ͡° ͜ʖ ͡°)
W szkole tylko szczałem xDD
@SandroCR7: ja przez 8 lat podstawówki ani razu, ale w licu wyczaiłem ustronny kibelek przy sali gimnastycznej, zazwyczaj pusty pomijany przez palaczy i inne patologie i od czasu do czasu zdarzyło się puścić dwójeczkę.
Szanuje za spostrzegawczość i zaradność w tak młodym wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)