Wpis z mikrobloga

@abralinc: Podejrzewam, że to jest bardzo toksyczna i skomplikowana relacja koleżeńska. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

uwazam ze Cpun jest najgorszy z nich wszystkich a jego poziom falszu zaklamania i hipokryzji bije rekord swiata

@abralinc: No nie wiem, ciężko się tu licytować, kto gorszy. Jak patrzę z kolei na Knura, to widzę mitomana i strasznego narcyza, który na wszystkich patrzy jak na gorszych od siebie, a sam
@abralinc: no i zazdroszczę (a może nie?) że jesteś w stanie wyszczególnić go. gdybyś mi zadał takie samo pytanie odnośnie knura/majora/meksyka to bym się nie zdecydowała kogo wybrać( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alfons-metody: Już pisałem wyżej @abralinc, że podejrzewam, że to jest po prostu bardzo toksyczna relacja koleżeńska. On zapewne by się wyprowadził, ale jak tylko podejmuje próbę, to od razu widzi jak knur zaczyna płakać, błagać, albo pewnie mówić o samobójstwie i najzwyczajniej nie ma serca tego zrobić, albo się boi, że wtedy będzie to jego wina, że się zabił. Może nawet knur poza kamerami mu tak zagroził.
@Twoj_ulubiony_profil: musisz trochę dłużej oglądać uniwersum bo twoje teorie są z dupy wyssane. Gdy konon wyrzucić chce majora to major grozi że jest zameldowany i go nie wrzucisz to masz na filmie. Także gdy konon chce go wymeldowac to major grozi mu ze się powieści. Jest nawet lajt na którym major się rozplakal bo konon ma nowego przyjaciela łosia i chce go na miejsca majora. Nic nie rozumiesz z uniwersum za