Aktywne Wpisy
qwe_ +6
Dodałem znalezisko o GPT-4, poświęciłem czas na wyszukiwanie informacji, tłumaczenie, zamieszczenie w komentarzach kilku przykładów dla wykopowiczów. Co zrobiła moderacja? Oznaczyła moje znalezisko jako duplikat (mimo większej liczby wykopów) i uniemożliwiło dalsze wykopywanie.
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
Jak ktoś mnie obserwuje to wie, ze od dawna moje małżeństwo to ruina. Do tego żona poszła na terapie jakiś czas temu i jest moim zdaniem DUZO GORZEJ.
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
Ja daje im jakieś 20%
To ich potencjalni rywale w ostatniej rundzie:
Torino FC / Szachtior Soligorsk
Vitoria Guimaraes / FK Ventspils
Apollon FC / Austria Wiedeń
FC Midtjylland / Rangers FC
#ekstraklasa #legia #mecz #pilkanozna
@69guziec: Rangers ktory ledwo co przechodzi wicemistrza Luksemburga xD A Vitoria to taki sam poziom jak Rio Ave rok temu z Jagiellonią
@rafxyz44: Problem w tym, że Legia #!$%@?ą piłkę gra już tak długo, że chyba można powiedzieć, że teraz grają swoje.