Aktywne Wpisy
niegwynebleid +518
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +96
Ale jest dramat z tą pracą w Poznaniu, mam tylko 2 wymagania: praca od pon do piątku, i 2300-2500 netto. Jestem po liceum, skończyłem szkołę policealna, na kierunku informatyk. Co prawda cudów z kompem nie robię ale uważam że znajomość kompa jest na bardzo dobrym poziomie. I nie szukam konkretnie czegoś nawet w kierunku IT, tylko po prostu pracy gdzie nie będę musiał zapierniczac fizycznie.
Komentarz usunięty przez autora
e: piszę to jako osoba, która przez pierwsze pół roku jako inżynier serwisu
@sin89
Doświadczenie mam, 10 miesięcy pracy w agencji reklamowej, co prawda w konfekcji...
jeśli lubisz IT to zakręć się wokół serwisu komputerów, zdobądź doświadczenie i podbijaj później świat, w międzyczasie szkól się z programowania czy z administracji serwerów itp, jak już zdobędziesz