Aktywne Wpisy
Konkretnyknur +23
Jestem w Kanadzie i zaczyna mi się tu podobać 😃
kubanfs +2
#powodz Najważniejsze że wojsko w koszarach pompki robi albo na poligonie 50km dziennie biegiem dlaczego nikt wojska nie postawił w pełnej gotowości żeby teraz mogli na miejscu kilka godzin po powodzi pomoc w odgruzowywaniu miasteczek?
Dzień 1 ʕ•ᴥ•ʔ
Przeżyłam noc bez telefonu i nie wstałam o 5 tylko po to, żeby posiedzieć na Instagramie czy Facebooku. Wstałam natomiast o 8, wyszłam z psem, wstawiłam pranie i wzięłam prysznic. Normalnie te rzeczy zajęłyby mi cały dzień. Moim sposobem jest wyłączanie internetu w telefonie :) Jak ktoś czegoś pilnie potrzebuje, to może dzwonić, a neta przeglądam na laptopie i też nie ciągle :) Muszę odzwyczaić swoje ręce od ciągłego stukania w telefon oraz znaleźć jakieś pasje, bo od kilku lat jedyne co robię, to bawienie się telefonem. Dzisiejszy cel to maksymalnie 4 godziny spędzone na telefonie (łącznie). Jest ciężko, człowiek nie wie, że jest uzależniony, dopóki sam nie spróbuje się od czegoś odciąć :((
Trzymajcie kciuki!
#uzaleznienie #telefony #rozowepaski #oswiadczenie #dziendobry #problemypierwszegoswiata
Komentarz usunięty przez autora
Chodząc do szkoły też używałam ciągle telefonu, stąd moje kiepskie wyniki matur czy oceny... Zamiast wydawać kasę na korki, mogłam po prostu odłączyć się od telefonu i usiąść sama do książek, efekty byłyby nawet lepsze
@puchaty_lis: ja pierdziu
ja tam odczuwam totalną ulgę jak wychodzę gdzieś bez telefonu xD
@puchaty_lis: co
I co tam niby takiego ciekawego jest, żeby tyle czasu spędzać na tych portalach i aż rezygnować ze snu?
Komentarz usunięty przez autora