Wpis z mikrobloga

Jakie #!$%@? 60 dni?

@EgzeQTroll: srakie, trzeba było chociaż troche ogarnąć przed wydaniem kasy

Przesyłka ma iść 10-18 dni roboczych

nie, to czas SUGEROWANY, takie przesyłki mogą iść nawet 60 dni, choć zazwyczaj idą około 2-3 tyg, ich głównym celem jest brak opłat, a nie czas

a zatrzymała się na lotnisku

skąd to możesz wiedzieć? widzisz tylko status przybycia na dany punkt i tyle, nie możesz mieć pewności że dalej tam
@AXYZE: dokładnie taka sama sytuacja te same czasy i statusy z ciekawości czy coś się dzieje pomeczylem GB najpierw agentów a później ticked i wkoncu po lekkich nerwach zaczęli działać że niby się skontaktują z przewoźnikiem i że mam poczekać pare dni... dziś dostałem oto taka odpowiedź w sumie nic nowego to nie dało tylko że opoznienie... Due to Customs checks, the estimated delivery time will be delayed by several days.
@Saganeiro: > zwracam sie o charge backa pieniędzy
To, że na stronie jest napisane przewidywany czas na dostarczenie wyrażony w dniach roboczych nie oznacza, że GB ma zwrócić pieniądze bo termin dostarczenia nie zmieścił się w ramach czasowych.
Jak się tak spuszczacie nad swoimi przesyłkami, co drugi wpis o tym samym "Ile będzie szło?, Gdzie moja paczka? to mam wrażenie, że zakupy z Chin nie są dla was. Chciałeś mieć szybko
@corsten: czekanie dwa miesiące na sprzęt to także strata, czasu, nerwów i pieniedzy.Bo niby kupujesz coś taniej a tak naprawde wcale nie taniej bo po 2 miesiącach ten sprzet tanieje w PL.
@Qkret: Czekam od 28.06. #!$%@? najlepsze, że napisali, że shipują w 1-3dni, a jak napisałem po 5 dniach czemu nie shipneli, to oni że nie mają tego na magazynie i będzie dopiero w next tygodniu xDD a wtedy odpalili Flash Sale i oczywiście nadal 1-3dni na stronce podane, mimo, że nawet nie mają sztuk na zamówienia z tydzień wcześniej. Masakra. Jakby tego było mało to zanim oni wyslali to telefon zdążył
@corsten: Argumentów do czego? Stary napisałem opinie co do mojej przysyłki która utknęła na przepakowaniu w BUD a ty piszesz "spuszczacie nad swoimi przesyłkami" Jak ci sie nie podoba wątek to opuśc go i nie udzielaj się niepotrzebnie. Podbudować swoje ego chcesz czy jaki tego cel masz?
@AXYZE: Chińczyki to cwaniaczki są. Już więcej nie kupie w BG bo widze ze srogo tutaj kombunują. Też czekam już miesiąc na telefon, który w polsce już prawie staniał do ceny chonskioej ehhhh :/
@Saganeiro Naklejenie nowej etykiety adresowej nie nazwałbym przepakowaniem. Jak nie masz cierpliwości czekać na swoją przesyłkę jak duża rzesza podobnych to zamawiajcie w Polsce. Bez odbioru.