Aktywne Wpisy
grexo +22
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Kasahara +48
Zaskakujące podsumowanie redukcji
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Podpalił życie, tak by poczuć choć ciepło na chwilę
Ćwiczę właściwie to lat, to niezły kawał czasu, zaczynałem jako grubas z 40 % tkanki tłuszczowej. Miałem różne etapu, hobby stało się moim zawodem, pracowałem jako dietetyk z ciężkimi przypadkami zdrowotnymi, później już jako trener do dziś. Przeplatałem ciągle różne etapy, a to trójbój, a to redukcje innym razem jakieś GPP i dbanie o ogólną sprawność. Zrobiłem 300 kg co zapamiętam do końca swojego życia. Były kontuzje, żadna nie skończyła się trwałym uszczerbkiem, dzień po takich kontuzjach czy innych problemach zdrowotnych przychodziłem w temblaku i ćwiczyłem bez jednej ręki, nigdy nie odpuściłem
Przyjemność
podsumujmy
1. słuchajcie nie będę Was zanudzał reckami aut na głównym kanale więc wspólnie ustaliliśmy, że będą one na testschabie
2. wlatuje kilka recenzji (tzn. opowiadanek, p---------a co mu się w danym aucie podoba a co nie) na główny kanał
3. okres wakacyjny, dużo lotów, wyjazdów więc wypożyczalnia aut dla ulanych musi bardziej się reklamować
4. dwie "recenzje" aut w bliskim odstępie czasowym, druga recka dostaje więcej łap w dół niż w górę, trend ten się utrzymuje przez kilka dni co oczywiście nasz Twórca treści wideo w internecie widzi bo aż takim debilem nie jest
5. ogłoszenie WIELKIEJ, HUGE, WIELKIEJ SAKRAMENCKO przerwy wakacyjnej bo Nasz Twórca treści wideo w internecie poczuł się zmęczony i ustalił z widzami, że przerwa we vlogowaniu bo nie chce zanudzać i jak będzie coś ciekawego to nagra
6. pierwszy strim, gdzie Nasz Twórca treści wideo w internecie mówi, że pojawiła się grupa ekpertów która mu daje łapy w dół specjalnie pod filmami - dupsko pęka po raz kolejny
7. kolejny strim na temat wyprawy do Rosji
8. 13 lipca 2019 roku - sromotna data dla Naszego Twórcy treści wideo w internecie, udaje się na pole antenowe gdzie robi za statystę w zawodach krótkofalarskich więc musi sobie jakoś wypełnić ten czas, zaczyna jakoś po południu od sromotnej dawki alkoholu wywołując tym samym reakcję łańcuchową bo zaczyna ludziom odpisywać na komentarze na fb w tym musi czytać te mu nieprzychylne i zaczepne, wieczorem Balon pęka i robi ALKOSTRIMA jak to wszystko ma w dupie i dlaczego wyłączył komentarze, zmiana wersji, że mu znajomych obrażajooooom
9. oczywiście na drugi dzień po alkostrimie nie ma śladu, nic się nie stało
11. Balon poleca super fajną sałatkę, pokrojone pomidory o-----e sosem, pychota a także musiał zamontować w Prusaku drugi uchwyt na telefon z androidem bo wiecie jabłkowy XS nie daje ze wszystkim rady
12. Balon daje vlogi co jakiś czas ale tylko te reklamowe albo z nazwami aby podpiąć się pod obowiązujące trendy w necie (np. Stranger Things lub FaceApp) aby kanał znów łapał suby niczym Balon kalorie i kilogramy, szkoda, że Balon nie zrobi tego co inni jutuberzy w interakcji z widzami np. MÓW PRAWDĘ PRZEZ 24 GODZINY, JADĘ PRZEREJESTROWAĆ FIRMY NA SIEBIE RELACJA LIVE
13. docieramy do końca wpisu co zauważył wczoraj @PatoPaczacz że Balon włączył komenty na starsze vlogi na których było wyłączone, d--a już tak piecze, że Balon chce wyciszyć tę aferę i wrócić do regularnego vlogowania bo przecież jeszcze USA w tym roku za trzy koła trzeba zaliczyć
TNIESZ W C---A BALON, PIECZE, PIECZE BARDZO
#mocnyvlog
Komentarz usunięty przez autora
AJ DON'T FINKSOŁ
poza tym trzeba obejrzeć vloga aby wiedzieć o czym był
Komentarz usunięty przez moderatora