Aktywne Wpisy
Gours +591
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +608
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
Przez to ciągłe zawieszanie się systemu przez brak pamięci i konieczność twardego restartu postawiłem z pół roku temu SWAP na dysku SDD i ten mi dwa tygodnie temu padł. Ale nie wiem czy to było przyczyną. Po podłączeniu wykrywa go, w SMART wszystko ok ale przy próbie zamontowania partycji albo odczytu fdiskiem zawiesza się i koniec.
#komputery #linux #gorzkiezale
Co do przeglądarki. Sam mam 4GB i powiem tyle - musisz szukać przeglądarki lekkiej XD
Komentarz usunięty przez autora
- Dodatek The Great Suspender / podobny
- Sam myślę o przejściu na Antix (XD), 200MB ramu na start zżera
- Iść w wydajność (XFS jako system plików, albo Antix albo coś na i3wm / sway itd)
Sam mam Chromium (zauważalnie lepszy od Firefoksa - sorry)
#!/usr/bin/bash
ulimit -m 1572864 && /jakaś/tam/przeglądarka $*
i daj go gdzieś w PATH tak, żeby zasłaniał normalną lokalizację
@wykopowynoob: Ja #!$%@?ę. Właśnie robię załozenia do nowego pokolenia sprzętów w domu (stacjo+2x laptop) i myslałem raczej o 16 GB na piecu i po 8 gb w laptopach xD