Wpis z mikrobloga

Ironiczne jest to, że jedyny dowód jaki można przyjąć na podstawie wyglądu Mexicana, przeczy wszystkim teoriom wykopkowych detektywów. Otóż, kiedy ktoś odstawia a-----l, to zaczyna przybierać na wadzę, bo chcąc nie chcąc dostarcza organizmowi więcej kalorii. Kiedy ktoś pije, lwią część jego diety stanowi a-----l i nie odczuwa głodu jak osoba trzeźwa. Wystarczy spojrzeć na wychudzonego Jana Ełborodo. Gdyby przestał pić, też przybrałby na wadze. Więc jeżeli coś można wywnioskować z jego facjaty, to to, że nie pije, a nie że pije jak większość nieudaczników pod tymi tagami twierdzi.

A i jeszcze jedno. Zanim Mexicano przestał pić, większość osób mówiła mu że ma 40 lat i musi się ogarnąć i zamiast na a-----l powinien wydawać pieniądze na coś pożytecznego. Kiedy już się ogarnął, ci sami ludzie piszą, że ma 40 lat i śmieją się, że kupił sobie rower i namiot (pożyteczne rzeczy i zmiana trybu życia na zdrowszy). Nie jesteście normalnymi ludźmi, zrozumcie to i nabierzcie odrobiny pokory.

#kononowicz #mexicano #menelzboboli #freeandrzejjaroslawski #patostreamy
#mexicano
Orzech2019 - Ironiczne jest to, że jedyny dowód jaki można przyjąć na podstawie wyglą...

źródło: comment_cqhVOJjeQPtkEnxxqa1WdeG75tgkriTX.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Orzech2019:W filmie "Dzień Świra" była taka scena gdzie Adaś Miałczyński ogladał telewizję. Leciała tam transmisja gdzie politycy kłócili się czyja jest racja. Jeden z nich wypowiadał się tak.

Moja jest tylko racja. I to święta racja. Bo nawet jak jest twoja. To moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!

Dziwnym trafem ten cytat z filmu idealnie pasuje do ciebie i twojego poglądu o niepijącym menelu,
  • Odpowiedz
@Orzech2019: Twój ptasi móżdżek ciągle jeszcze nie pojmuje że to co sobą przedstawiasz to nie żaden obiektywizm. To nie żadne oskarżenia. To rzeczywistość. Ktoś taki jak menel z dnia na dzień od tak nie pokona nałogu. Wmawiaj sobie ułomku że ktoś kto dnia nie potrafił zacząć bez najebki szczochami z Dojlidy, pił ich dziennie jak menel po kilka/kilkanaście, wcale nie widzącego nic złego że pije, i wielce oburzony że chcieli
  • Odpowiedz