Fajnie byłoby być #rozowepaski, znalazłbym sobie niewolnika w postaci betabankomatu, gnoił go cały czas, a on i tak by musiał się starać, żebym łaskawie się położył nago na plecach i pojęczał przez dwie minuty ( ͡°͜ʖ͡°)
@NaczelnyHejter każdy tak gada, a potem chce się ruchać i się płaszczy xD możesz cisnąć od nieudaczników a i tak nie odejdzie, bo ruchanie > zdroworozsądkowe podejście do życia. Mialam wielu chłopaków, wszyscy dynamiczni, ogarnięci i niewazne czy zarabia 5k czy 15k, każdy taki sam. Ruchanie to taka ważna sprawa przecież, a ja to bezwzględnie wykorzystuję, beka z was xD
@NaczelnyHejter ja jestem mega nieuczuciowa, nie jestem wrażliwa, mam silna osobowość. Mam osobowość typu dowódca, jak Hitler, Stalin, Trump. I wszystkim facetom zawsze przeszkadzało, że co ze mną nie tak, że nie lubię się przytulać, komplement powiem raz na pół roku a tak to tylko mówię co zmienic, poprawić, co mogłoby być lepiej. Jakoś do seksu też mnie strasznie nie ciągnie, ale jako różowa wykorzystuje to na własny użytek, żeby coś na
@Eugeniusz_Zua no jeśli chodzi o te ruchanie, jak faceci się przymilaja, kombinują żeby jakaś mu dała. To jest takie przekomiczne. W akcie desperacji idą na prostytutki i za to płacą xDD. Gdzie kobiety, nawet ulane lochy mają seks za pstryknięciem palca. No po prostu nie mam szacunku do mężczyzn przez to. Takie płaszczenie się i zabieganie o seks jest bardzo poniżające. Ja bym tak nie mogła. Dla mnie to jest kompletnie nieistotna
@NaczelnyHejter niee. Ja sama jestem zaradna, dynamiczna. Sieroty czy osoby wrażliwe mnie irytują. A faceci, którzy są niezdecydowani to dramat. Taki beciak bez zdania, który ją wszystko się zgadza - zabiłbym chyba takiego xd Uwielbiam dyskusje, żeby miał swoje zdanie, rozmowy o pomysłach na biznes itd. Chce kogoś podobnego do mnie po prostu
@NaczelnyHejter ciekawie:D każdy facet ma coś z kobiety. Jeden więcej inny mniej. Tak samo jak kazda kobieta ma coś z faceta. Chodzi o to żeby on nie miał bardziej babskiego charakteru ode mnie xD bo nie potrafię tego zdzierżyć
@Eugeniusz_Zua i się chwalą a dziewczyny często miały więcej seksu a i tak tak naprawdę żadna się nie przyzna partnerowi xD Ja żadnemu prawdy nie powiedizalam, coś tam zmyslilam i łykali xd
@crazykokos: wiesz no chwała się bo facet musi się starać o to i zostać uznany przez kobietę za godnego odbycia z nim stosunku, kobieta wystarczy ze istnieje.
Dziś minęło 6 lat od kiedy nie pije w związku z mój #alkoholizm. A pomyślałem sobie ze wrzucę na wykop to mi ktoś napisze ze muszę to uczcić i się napić.
#przegryw #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Mialam wielu chłopaków, wszyscy dynamiczni, ogarnięci i niewazne czy zarabia 5k czy 15k, każdy taki sam. Ruchanie to taka ważna sprawa przecież, a ja to bezwzględnie wykorzystuję, beka z was xD
@crazykokos: wiem, że trollujesz, ale masz w tym sporo racji. Nieruchający facet stoi najniżej w meskiej hierarchii bez wzgledu co soba reprezentuje
I wszystkim facetom zawsze przeszkadzało, że co ze mną nie tak, że nie lubię się przytulać, komplement powiem raz na pół roku a tak to tylko mówię co zmienic, poprawić, co mogłoby być lepiej.
Jakoś do seksu też mnie strasznie nie ciągnie, ale jako różowa wykorzystuje to na własny użytek, żeby coś na
W akcie desperacji idą na prostytutki i za to płacą xDD.
Gdzie kobiety, nawet ulane lochy mają seks za pstryknięciem palca.
No po prostu nie mam szacunku do mężczyzn przez to. Takie płaszczenie się i zabieganie o seks jest bardzo poniżające. Ja bym tak nie mogła. Dla mnie to jest kompletnie nieistotna
Ja potrzebuję dynamicznego, zaradnego, inteligentnego faceta
@crazykokos: A przy tym beciaka :D
A faceci, którzy są niezdecydowani to dramat. Taki beciak bez zdania, który ją wszystko się zgadza - zabiłbym chyba takiego xd
Uwielbiam dyskusje, żeby miał swoje zdanie, rozmowy o pomysłach na biznes itd. Chce kogoś podobnego do mnie po prostu
Tak samo jak kazda kobieta ma coś z faceta.
Chodzi o to żeby on nie miał bardziej babskiego charakteru ode mnie xD bo nie potrafię tego zdzierżyć
Ja żadnemu prawdy nie powiedizalam, coś tam zmyslilam i łykali xd