Wpis z mikrobloga

Mirki z Niemiec jak się trzymacie? Ja ledwo wytrzymuję ( ͡° ʖ̯ ͡°) Klimatyzator chodzi od wczoraj właściwie bez przerw, w mieszkaniu 25 stopni. Gardło już mnie boli od tego powietrza, ale jak wyłączę go na 5 minut, to od razu zaczyna być tak nieprzyjemnie duszno. Oby przetrwać do jutra, bo niby ma być chłodniej i deszcz.
#niemcy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trollik: zdycham, na hali z 15 stopni więcej, ale jeszcze 2 godziny i do domu, w którym jeszcze cieplej, bo klima nie działa od zawsze
zastanawiam się czemu nie wyskoczyłem z chorobowym, ale może nad wode dzisiaj pójdę
  • Odpowiedz
@trollik: to chyba zalezy od czlowieka, ale da rade wyzyc. Dzis o 11 bylam na miescie, od sklepu do sklepu normalnie mozna przejsc, zwierzaki wyprowadzam dopiero po 20, na zakupy autem i tak zawsze jezdze i tyle. Jakbym przezywala taka gehenne co ty to chyba bym poszla na basen od razu po pracy i siedziala do zamkniecia
  • Odpowiedz
@Vittel: Mam 5 miesięczne dziecko i basen odpada z nią. Codziennie jeździmy gdzieś do centrum handlowego byleby z domu wyjść, ale ledwo już daję radę.
  • Odpowiedz
Codziennie jeździmy gdzieś do centrum handlowego byleby z domu wyjść, ale ledwo już daję radę.

@trollik: Jeżeli to prawda co mówią ci cali "eko-terroryści" to się powinniśmy zacząć przyzwyczajać do takich temperatur latem :)
  • Odpowiedz
Mam 5 miesięczne dziecko i basen odpada z nią

@trollik: slyszalam ze takie male naturalnie umieja plywac i sie nie topia :P jak nie ma jakis problemow zdrowotnych to kup takie pamperso-majty kapielowe
  • Odpowiedz
@Vittel: Ma problemy skórne i na razie woda z chlorem odpada. Już byliśmy na basenie jak była młodsza w tskich majtach do pływania. Fajna sprawa, ale nie puszczałam jej by sama pływała. Dzień przetrwaliśmy. Zaczyna się powoli ochładzać, a jutro ma być chłodniej (ʘʘ)
  • Odpowiedz