Wpis z mikrobloga

Zdjęcie ode mnie z oddziału. Pacjent przywiesił sobie do łóżka wlepkę z gazety.
Niby śmieszne, ale po głębszym zastanowieniu nachodzi refleksja, jak łatwo jest sterować tłumem za pomocą grania na najprostszych emocjach. W tym wypadku na wzbudzaniu nienawiści jednych do drugich i na odwrót. Ci ludzie, jak ten pacjent, kompletnie nie myślą o tym, co się dzieje w Polsce, że są okradani, że dług publiczny rośnie w zastraszającym tempie, że edukacja stoi, że ochrona zdrowia jest w dupie. Ważne, że #!$%@? pedałom i oh, walnę sobie naklejkę, niech widzą, że tu zagorzały katolik leży.

Uprzedzając oskarżenia, nie lubię obnoszenia się ze swoim homoseksualizmem, nie popieram żadnych manifestacji, ale akceptuję, że gdzieś tam w zaciszu własnego domu Marcin lubi wkładać swojego penisa w odbyt Krzyśka, i że ten drugi też to lubi. I akceptuję, że Janusz co wieczór klęczy przy łóżku by pogadać ze swoim bogiem.

#polska #lgbt #katolicyzm #ludzieludziom
Pobierz semperfidelis - Zdjęcie ode mnie z oddziału. Pacjent przywiesił sobie do łóżka wlepkę...
źródło: comment_3TGFdjPWXBnJcCRltAzOCA75WF3Qjkch.jpg
  • 65
Pomyśl sobie o bananowym pokoleniu, które umie tylko korzystać z fb, insta i snap. To ich całe życie.
Już spotkałam się z takimi przypadkami. Kopacz jest premierem xddd
@j4pko: to fajna tolerancja na to że ktoś czegoś nie akceptuje 100% lewackiej logiki

flaga pedałów

HURA! MIŁOŚĆ

ktoś jest przeciwko i tyle

#!$%@? NIENAWIŚĆ
@Ghalard: ten no aspołeczny jestem i niebezpieczny trzeba mnie zamknąc