Aktywne Wpisy
Pomocy. Byłem z synkirm 5 letnim w sklepie, syn zjadl donuta. W natłoku zakupów zapomniałem o tym powiedzieć kasjerce żeby skasowala. Wyszliśmy że sklepu. Wybiegła za nami ochrona i kazała pokazać paragon. Pokazałem i zauważyli ze nie ma donuta. Kazali nam z nimi pójść. Nie chcieli żebyśmy za niego zapłacili, tylko wezwali policję odrazu. Policja przyjechała i chciała mi wystawić mandat 800 zł. Nie przyjąłem bo za co jak ja nic nie
ren-downhill +12
#przegryw #blackpill
Dzisiaj mija rok od poczatku impr00vingu
- rzucilem palenie
- zaczalem silownie
- zbudowalem przyzwoita sylwetke
- biore suple
- dobrze sie odzywiam
- zmienilem prace na lepiej platna
- skupiam sie na rozwoju w pracy
- skupiam sie na rozwoju w dziedzienie szeroko pojetej inzynierii
- stosuje peelingi, olejki, kremy, enzymy
- ladniej sie ubieram
- zapuszczam wlosy
- uzywam bardziej elokwentnego slownictwa
- zaczalem zagadywac dziewczyny na porzadku
Dzisiaj mija rok od poczatku impr00vingu
- rzucilem palenie
- zaczalem silownie
- zbudowalem przyzwoita sylwetke
- biore suple
- dobrze sie odzywiam
- zmienilem prace na lepiej platna
- skupiam sie na rozwoju w pracy
- skupiam sie na rozwoju w dziedzienie szeroko pojetej inzynierii
- stosuje peelingi, olejki, kremy, enzymy
- ladniej sie ubieram
- zapuszczam wlosy
- uzywam bardziej elokwentnego slownictwa
- zaczalem zagadywac dziewczyny na porzadku
Niby śmieszne, ale po głębszym zastanowieniu nachodzi refleksja, jak łatwo jest sterować tłumem za pomocą grania na najprostszych emocjach. W tym wypadku na wzbudzaniu nienawiści jednych do drugich i na odwrót. Ci ludzie, jak ten pacjent, kompletnie nie myślą o tym, co się dzieje w Polsce, że są okradani, że dług publiczny rośnie w zastraszającym tempie, że edukacja stoi, że ochrona zdrowia jest w dupie. Ważne, że #!$%@? pedałom i oh, walnę sobie naklejkę, niech widzą, że tu zagorzały katolik leży.
Uprzedzając oskarżenia, nie lubię obnoszenia się ze swoim homoseksualizmem, nie popieram żadnych manifestacji, ale akceptuję, że gdzieś tam w zaciszu własnego domu Marcin lubi wkładać swojego penisa w odbyt Krzyśka, i że ten drugi też to lubi. I akceptuję, że Janusz co wieczór klęczy przy łóżku by pogadać ze swoim bogiem.
#polska #lgbt #katolicyzm #ludzieludziom
@semperfidelis: mocne słowa
nie akceptowanie to dla ciebie "nienawiść"?
* STREFA WOLNA OD CUKRU * STREFA WOLNA OD CUKRU *
Już spotkałam się z takimi przypadkami. Kopacz jest premierem xddd
gdyby ktoś zawiesił flagę tęczową, napisałbys ten sam wysryw
xD
nie wiem, w której grupie jest więcej dzbanów, wśród konserw czy wśród centrystow
Komentarz usunięty przez autora
https://www.money.pl/gospodarka/dlug-publiczny-wolniejszy-niz-pkb-najlepsze-dane-od-globalnego-kryzysu-6365643166480513a.html
@semperfidelis: /r/enlightedcentrism
A Ty na pewno jesteś normalny?
HURA! MIŁOŚĆ
#!$%@? NIENAWIŚĆ
@Ghalard: ten no aspołeczny jestem i niebezpieczny trzeba mnie zamknąc