Wpis z mikrobloga

Ależ mnie #logikarozowychpaskow spotkała... Jak to zwykle bywa, przejechałem się parę razy na rowerze, no to trzeba by coś, he he, lepszego wziąć, bo na tym, Pani! to się nie da jeździć. Tag #kolarkiboners najładniejszy, więc zachodzę do rowerowego POPATRZEĆ na szosy (popatrzeć, bo ja z tych głupich - wszystko żonie i dzieciom oddaje), a niech nacieszę oko chociaż i pomarzę jak taką kolarkę doganiam, ale nie prześcigam () #pdk.
- Czemu ty mnie denerwujesz?
- Ależ myszko...!
- Nie myszko, tylko nie będziesz miał takiego roweru, bo garba dostaniesz! I to niebezpieczne!
Fakt. Garba można dostać i się niewygodnie na siodełku robi, a i w krzaki można wjechać, jak się zagapi.
Ale żeby człowiekowi marzenia od razu niszczyć...
#bajkowadziewczyna
kaosha - Ależ mnie #logikarozowychpaskow spotkała... Jak to zwykle bywa, przejechałem...

źródło: comment_mCqRiEGI0ojwtVv4qjUdh6U1YhE9QjnP.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harpiowata: Ok, może i jest to lekka przesada, jednak zdaję sobie sprawę, że ludzi podniecają różne rzeczy. Ja osobiście nie kupiłbym jednośladu, żeby obczajać d------i, ale może takie oglądanie lepiej nastraja opa do figli z żoną? Pamietam taką scenę z pamietnika nimfomanki, jak laska zrobiła loda gościowi w pociągu (nie pamiętam dokładnie szczegółów, ale pozwoliło mu to rozładować stres, przed spotkaniem z kobietą właściwą). Nie twierdzę, że musi być tak
  • Odpowiedz
Luuudzie to tak tylko jest napisane ze chciał kolarkę żeby patrzeć na d--y, tak se gość napisał po prostu chciał taki rower i sobie go oglądał ale jego nabiał od dawna znajduje się w prasie hydraulicznej i nawet nie może patrzeć na takie rzeczy. Elo z fartem
  • Odpowiedz