Wpis z mikrobloga

Do wszystkich tych marnych KREATUR wykopowych, ktore banuja kanaly : MAJORA, SLAWKA...Wielkie dzieki za wasza dzialalnosc .. dzieki wam: nie MUSIMY juz zadnych filmikow ze Szkolnej ogladac, zadnych donejtow wplacac i zadnych komentarzy pisac .. DZIEKI ZA TO
#kononowicz #patostreamy
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RazerGRXX: na tagu jest mnóstwo osób z którymi normalnie rozmawiam, utrzymuję kontakt nawet poza wykopem więc te twoje argumenty to tak o kant d--y potłuc. A i ludzie na tagu już są uprzedzeni co do twojej osoby i tym co prezentujesz sobą więc uwierz to nie tylko moje "widzimisię". Żegnam.
  • Odpowiedz
@RazerGRXX: fajne masz konto na youtube. Trzeba być niezłym agentem, by używać tego samego zdjęcia. Miałem rację. Wstydź się człowieku obrażając papieża- Ciebie to bawi ? Na lajcie menela zostałeś zauważony. Widzę, że aktywnie komentujesz. Licz się ze słowami.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wloskiolgierd: na tagu jest mnóstwo idiotów twojego pokroju którym nigdy bym ręki nie podał ale takie konfitury zawsze trzymają się razem .. mam w dupie innych ludzi co o mnie myślą . Zaślepieni nienawiścią do wszystkich hejterzy hahaha szcam im do ryja .. a i x normalnymi ludźmi na tym Tagu mam normalny kontakt i co niektorych tu bardzo szanuje .. a konfitury i podludzie zawsze na czarnej liście esssaa
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@WsmietnikuNiby: przepraszam bardzo to że mam na avatarze papieża to nie świadczy że jego obrażam wręcz przeciwnie ... To jest zdjęcie z internetu i każdy może je wstawić nie wiem o jakim kanale na yotubube ty mówisz
  • Odpowiedz