Aktywne Wpisy
jankowski90 +164
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +266
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Czy takie auto nadaje się jedynie do miasta czy da się też optymalnie jeździć autostradą np 150 km/h ?
Zawsze jeździłem starszymi autami, a starsze silniki nie są tak wydajne, jak nowe.
#kupautozmikro
#samochody
@Szarlej47: Znaczy teraz to już mniejszy problem, ale warto o tym wiedzieć, że olej może spalać, zresztą w VW sam o tym mówi.
Niestety niezawodność nie jest mocną stroną silników TSI (zbyt cienkie pierścienie, problemy z rozrządem). Sam wybieraj.
@Szarlej47: Taką landarą miałbyś jeździć tylko po mieście?
@emasele: to chyba z gazem w podłodze i robieniem vmaxa na odcince. No ale skoro służbowe...
Moje przy dokładnie 2x większej pojemności/mocy pali 16l w mieście, a na autostradzie na tempomacie przy legalnych prędkościach 7.8-8.5l. 16l na autostradzie to nie spalanie przy normalnej jeździe
Jeździłem nową Astrą 1.4 turbo i nie było problemu na autostradzie