Aktywne Wpisy
Wpisuje na kartce Wasze Nicki. Kto chętny?
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Urodził się 21 Marca 1980 w Porto Alerge.
Często czytając o nim widzę opinie, że mógłby być najlepszym piłkarzem jaki kiedykolwiek stąpał po ziemi, że zmarnował karierę itd. Jest w tym trochę prawdy, trochę nie.
Wygrał wszystko co najważniejsze:
Liga Mistrzów: 2005/2006
Mistrzostwo Świata: 2002
Copa America: 1999
Złota Piłka: 2005
Mało który piłkarz może pochwalić się takimi osiągnięciami, wiecznie uśmiechnięty. Nie dało się nie szanować, najlepszym przykładem jest owacja na stojącą od kibiców Realu Madryt na Bernabéu. Można też powiedzieć, że wprowadził Messiego do wielkiej piłki, sam Messi mówił, że Ronaldinho jest jego idolem.
Ale wracając do zarzutów zmarnowanej kariery, Kevina-Prince Boateng mówił tak:
To jego "lenienie się" zaczęło się głównie po tym jak wygrał Złotą Piłkę i LM. Czuł się zmęczony, sam mówił że to co chciał wygrać to wygrał.
Dla mnie osobiście, jeden jak nie najlepszy piłkarz na świecie którego nie dało się nie kochać.
#mecz #pilkanozna #gruparatowaniapoziomu
Podobieństwa zauważa każdy: bajeczna technika, samodzielne decydowanie o losach spotkań, uwielbienie i nienawiść kibiców itd. Jeśli chodzi o różnice, toDiego był chyba większym "atencjuszem", tzn. grał aby dać radość milionom kibiców i to go napędzało. Ronaldinho wychodził na boisko głównie dla własnej satysfkacji, w momencie
@WilecSrylec: za to niszczyl alkoholem, innymi uzywkami i zabawa do rana 2x bardziej.