Aktywne Wpisy
affairz +315
czołem pustostanowe świry!
oto nie lada gratka, apartament mający ponad 8 lat do pierwszego zamieszkania. 8 lat stał zupełnie pusty, czekał aż wartość z metra skoczy z 6 000 do 14 000 zł (minus wykończenie po drodze). czy tego chcecie zabronić? komu przeszkadza, żeby takie piękne apartamenty stały puste?? KOMUNIS
https://www.otodom.pl/pl/oferta/jesli-musisz-pytac-o-cene-to-nie-jest-dla-ciebie-ID4stbI
#nieruchomosci
oto nie lada gratka, apartament mający ponad 8 lat do pierwszego zamieszkania. 8 lat stał zupełnie pusty, czekał aż wartość z metra skoczy z 6 000 do 14 000 zł (minus wykończenie po drodze). czy tego chcecie zabronić? komu przeszkadza, żeby takie piękne apartamenty stały puste?? KOMUNIS
https://www.otodom.pl/pl/oferta/jesli-musisz-pytac-o-cene-to-nie-jest-dla-ciebie-ID4stbI
#nieruchomosci
PiersKurczaka +86
Chipsy paskudne jak życie polaka
#polityka #takaprawda #czarnyhumor #kibole #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@dziendobryjestemnikim: no to nie mi(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Duze_p--o: mi nie, dalej mam polewy z wojny lewactwa z prawactwem( ͡° ͜ʖ ͡°)
zapomniałeś o swoim avatarze, zdystansowany obserwatorze XD
@Duze_p--o: nom
@Duze_p--o: jestem liberałem tak jak byłem, a Tusk to niemiecki agent dla mnie, dla Polski nic dobrego nie zrobił, PiS ma lepsze wyniki od nich a to już jest żenujące (gospodarcze).... w Brukseli też nic nie osiągnął, taki zwykły przydupas i ciekła klucha a zostawił w kraju Kopacz, Schetynę i pozostałą nie powiem co....
@Duze_p--o: który zaczął robić PiS(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Duze_p--o: no przy Tobie to wymiękam faktycznie, każdy kto ma inne zdanie od ciebie jest widze trollem, bo nie popieram szachraja Tuska, PiSem mi nie przyłożysz, bo ich też nie lubię, więc tylko mnie możesz trollem nazwać, typowe dla takich ameb twego pokroju( ͡° ͜ʖ
@Duze_p--o: podaj mi powód za który miałbym ich lubić? Czekam partyjny trollu( ͡° ͜ʖ ͡°)
zróbmy tak
wejdę w twój profil i zrobię listę gdzie krytykujesz tuska/po/opozycje
ty też wejdziesz w swój profil i zrobisz listę gdzie krytykujesz pis/rząd
OK? XD
@Duze_p--o: zobacz to co napisałem na temat tego, że Macron jedzie do Izraela na obchody wiadomo jakie( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam tu kota odwracasz ogonem jak typowy dzban partyjny. Robisz
@Duze_p--o: jak zwykle lustracja to rób sobie, a ja wrzucam takie dwa link jeden oraz drugi, Morawiecki junior był doradcą Tuska przed jego ucieczką do Brukseli partyjny dzbanie PiS z PO kadrami też się wymieniali kilka razy( ͡° ͜ʖ ͡°) Rób sobie list ile chcesz, za nazwanie mnie pisowcem na ulicy dostałbyś w zęby( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Duze_p--o: lista zrobiona? Serio za nazwanie mnie pisowcem lub peowcem dałbym tobie w zęby, z chamstwem trzeba walczyć odpowiednimi metodami, takich zniewag nie można tolerować. A ja sobie stąd idę, mam ciekawsze rzeczy niż karmienie ciebie na wypoku, narka( ͡° ͜ʖ ͡°)