Aktywne Wpisy
tylko_pytam +269
Wytłumaczcie mi coś. Blok z tamtego roku w jednej z centralnych dzielnicy miasta, gdzie 15k za metr. Wynajem pewnie pod 4k. I u prawie wszystkich sąsiadów na piętrze buty wystawione na korytarz. To jest jakaś nowa moda? Dla mnie to wieśniactwo. U was też tak ludzie robią? Przecież każde mieszkanie ma tam przedpokój. A może to coś specyficznego dla #wroclaw ?
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #patologiazewsi #patologiazmiasta
spokojnyy +28
Dno tuska oraz niemieckie popychla zaczynają dorywac się do strategicznych spółek
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
#obajtek #tusk #4konserwy #wybory #tvpiscodzienny #tvpis #bekazlewactwa #bekazpisu #orlenuczy #orlen
Podzielcie się fajnymi doświadczeniami z owockami. Wstyd się przyznać ale dopiero robię pierwsze piwesio z owocowymi dodatkami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oto jest lekko chmielony mosaic'iem Ale, fermentowany kveikami od FM, podbity laktozą, aktualnie na cichej z dodatkiem 3kg malin. Przy rozlewie planowany niewielkiej ilości dodatek ekstraktu z wanilii (laski macerowane w alko ~70%).
@piwowarz_pl: mmm... bimberek. Maliny spoko ale mam takiego protipa że dodaję jeszcze z pół kg aronii, smaku to nie daje, może nieznacznie wzbogaca ale za to jest piękny rubinowy kolor. W przyszłym tygodniu wiśnie do kwasa lecą.
Komentarz usunięty przez moderatora