Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +86
W nocy sobie śpię śpię śpię
A w dzień sobie chodzę chodzę
A w dzień sobie chodzę chodzę
źródło: 5b06faa73a0a4b66a631e44618276363
Pobierz
wfyokyga +84
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć

#bekazlewactwa #hehszki #humorobrazkowy #4konserwy #afera #bekazlgbt
źródło: comment_6IiP9RjoInt8B8jNw0R8MSkWG7qWvU4E.jpg
PobierzPolecam:
I jeszcze
@ragnar-lodbrok-1992: Nie musi popierać przeciwnych, ale alternatywnych. Przyjmuję aksjomat, że nie jesteś mną więc dyskutuję akurat na ten temat który jest.
@Another_One: A Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna jest i Ludowa i Demokratyczne c nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SzybkieSondy: Strefą wolną od ideologii LGBTQ, wszystkich Homoseksualnych Spartan zapraszamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No i takie podsumowania to Ja rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko teraz dla równowagi "prawactwo" powinno też dać z 10 wpisów o hipokryzji #neuropa
@Wuxian: xD
I w klatce trzymają gejów informatyków milionerów
@SzybkieSondy: Siedem klapsów od znajomych. A tak na serio. Nie chodzi o zatrzymywanie gejów, ale ideologii LGBTQ która z gejami nie ma nic wspólnego. Homoseksualni byli Spartanie a te wszystkie Queer czy Trans wdeptywaliby w ziemię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Brzytwa_Ockhama:
źródło: comment_zHP8Os2mFvzVqvYoU0Mkr8TOs6Ph5hPM.jpg
PobierzA kim ty jesteś żeby w ogóle mówić którzy homoseksualiści są normalni? xD To ja se mogę powiedzieć że tylko liberałowie to prawdziwi ludzie a konserwy to zwierzęta ? xD Wielki obrońca homoseksualnych a sam nie wie co to znaczy LGBT ( ͡°
@Wuxian: No spoko u mnie wszystko.
@TypowyRobert: No na pewno nie Ci którzy tworzą takie byty jak Desmond is Amazing. Znacznie lepsi zaś są Ci którzy potrafią
@Brzytwa_Ockhama: spadłeś z rowerka za manipulację, jeśli dobrze pamiętam, a to mnie w twoim przypadku akurat nie dziwi.
@Brzytwa_Ockhama: co mam