Wpis z mikrobloga

@mroz3: a wszyscy tak ohają i ahają na to miasto, że o jejku jaki ten Wrocław cudowny i te brukowane ryneczki, klimacik, tyle innowacji a osobiście to bym chyba #!$%@?ł mieszkając tam, nie dość, że zagłebie wszechobecnego śląskiego syfu to wieczne problemy z komunikacją i najgorsze drogi w Polsce gdzie dochodzi do najwięcej #!$%@? akcji jak karambole, wieczne korki na autostradzie, wszechobecne dziury w drogach i pierdyliard ukraińców.... tylko Warszawa <3
@mroz3 to uczucie jak na Grabiszyńskiej dorobili taxi/bus pas a ludzie i tak Cisna tym żeby się #!$%@?ć na samym końcu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) dziękuję za to kochani dzięki temu jadę do pracy tylko 30min zamiast 10
@nie_mientki: dość szkaradnie to wygląda na tle niskiej zabudowy... ja rozumiem, że nie od razu Rzym zbudowano, ale sam budynek jest dość kontrowersyjny w kształcie, to jeszcze pasuje jak pięść do nosa do panoramy miasta imo.
Byłem z kilka miesięcy temu we Wrocławiu i pierwsze co mnie przywitało to menel proszący o 2 zł i nie działający biletomat przy dworcu, nigdy więcej