@snusmumriken90: Faktycznie z Wiosną mają jakąś szanse, oby nie skończyło się jak 4 lata temu, PiS dzięki zmarnowanym głosom na lewice zdołał uzyskać większość :/ Niemniej jednak wydaje mi się że rządy pisiorów uświadomiły ponownie jakąś część elektoratu.
@snusmumriken90 A po co Wiośnie SLD? Jakie oni w ogóle mają poparcie? SLD będzie się pchało w każdą koalicje, bo wiedzą, że są skompromitowani od lat i sami nie dadzą rady.
Ja akurat na lewicę i tak nie glosuję, ale zastanawiam się czy startowanie Biedronia z tym postpzprowskim betonem większej liczby osob nie zniechęci, niż zachęci. Co to za nowa jakość w polityce z Czarzastym na czele.
@Aokx: wolę mieć możliwość wyboru rządzących w swoim kraju (chociaż śmiało mogliby 10x zmniejszych liczbę polityków) niż mieć jakiegoś #!$%@? za władce jak np Maduro.
Wykopki po zawodówce (ew. liceum wieczorowym) wyzywają habilitowanego doktora nauk prawnych od przygłupów xddd kiedy scenariusz idiokracji staje sie faktem #sejm #sejm
Plusujcie, jeśli chcielibyście na Mirko merytoryczne podsumowanie każdego dnia obrad sejmowych. Co efektywnie zostało uchwalone i przegłosowane oraz kolejne kroki.
#polska #polityka #wybory #lewica #socjaldemokracja #razem #zandberg #sld #wiosna #biedron
Ja akurat na lewicę i tak nie glosuję, ale zastanawiam się czy startowanie Biedronia z tym postpzprowskim betonem większej liczby osob nie zniechęci, niż zachęci. Co to za nowa jakość w polityce z Czarzastym na czele.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co to za komiks byl?