Wpis z mikrobloga

Chciałbym poznać kobietę (a nie polskie lochy) z innego kraju i raz jeszcze doświadczyć jak to jest spędzać miło czas z kobietą, która w przeciwieństwie do p0lskich witaminek:
- jest miła i aktywnie podtrzymuje relacje
- okazuje zainteresowania
- nie ma mentalności „powinieneś wąchać moje pierdy z wdzięczności że w ogóle z tobą gadam”
- potrafi sama wyjść z inicjatywą i wie że korona jej z głowy nie spadnie
Byłem kiedyś na wczasach za granicą i zaszokowało mnie jakie kobiety inne niż p0lki potrafią być miłe, uśmiechnięte, pozytywne, bez kija w dupie, żałowałem że nie mogę zostać tam na zawsze.
To co się działo online też mnie pozytywnie zaskoczyło, nagle dało się zdobyć pary i miło popisać z całkiem spoko loszkami w przeciwieństwie do katorgi pisania z polskimi księżniczkami typu brak odpowiedzi albo odpowiedzi „tak/nie/yhym” albo „zaskocz mnie, zabawiaj mnie”. To było jak zjedzenie pysznego drogiego obiadku po całym życiu #!$%@? taniego bylegówna. #stulejacontent #przegryw #p0lka #tfwnogf #rozowepaski #zalesie #takaprawda #gorzkiezale
  • 7
@leje_benzyne_do_diesla:

Nie mam tindera i nie zamierzam mieć ale jak na pewnym forum wyczailam że nowy użytkownik jest z okolic mojego miasta to napisałam do niego odnośnie "piwka"

I od tej pory widzimy się co drugi lub trzeci weekend, czasem z jego znajomymi.

Idiotyczne pytanie xD