Wpis z mikrobloga

czy tylko ja oglądam na YT fajne kanały, gdzie nie ma jakieś #!$%@? patologii?

kanały, które ja mam to między innymi, fanatyk transportu w UK z odcinkami o liniach metra, pociągach, stacjach kolejowych itp? albo kanał o analizach filmowych (co ciekawe, koleś z polski). do tego 2 kanały o nauce gry na perkusji (wszystkie tricki, sztuczki i pomoc dla początkujących), albo kanał śmiesznego japończyka opowiadającego o kulturze japonii, o ich zwyczajach, o zwykłych japończykach? albo kanał młodego chłopaka, który w uk realizuje niskobudżetowe filmy i opowiada o tym jak je robić, jak zbierać kase, jak korzystać ze sprzętu...

czy polski YT to rzeczywiście tylko patologia? czy na serio nie ma jakiś jutuberów z ciekawymi kanałami?

#youtube
#yt
#pytanie
  • 12
@SnowFox: chyba nie bardzo rozumiesz co piszę. nie twierdzę, że oglądam coś lepszego. po prostu omijam #!$%@? patologie w necie i jakoś da sie żyć.
stąd pytanie czy wypokowicze rzeczywiście oglądają tylko takich debili czy znają jakieś ciekawe kanały?
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kai-humai: zależy od tematyki, jak ogolnonaukowe to naukowy bełkot, Kasia Gandor, nauka to lubię, astrofaza (bardziej astronomia), jak elektronika to reduktor szumu, jak o historii to irytujący historyk, ciekawe historie, historia w 5 minut, jak o IT to pasja informatyki
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kai-humai: ja ogladam bnt, witold plucik, ptaszniki zająca, poszukiwacz(dobre na odmużdzenie) i pare kanałów z grami takimi jak wot czy clash royale
do tego kilka zagranicznych takich jak daily dose of internet, ants canada, chandler's wild life
w sumie większość co ogladam to terrarystyka xd