Jestem sobie w wojewódzkim centrum handlowym i patrzę na ludzi.
Nigdy nie miałam problemu ze wzrostem u facetów, najniższy z jakim sie spotykalam był z 4 cm wyższy niż ja, 164 cm here. O niższych się nie wypowiadam, nie nadarzyli się po prostu, nie mam zdania.
Wasze wysrywy o wzroście tak mi spaczyly w głowie niskich facetów, że każdego zaczęłam podejrzewać o udzielanie się na tym tagu i wylewania żalu i winy za zło na swój wzrost. Siła sugestii, skojarzenia... Tyle sie tego naczytalam, że aż wam uwierzylam i patrzę na was z góry. Dosłownie (╯°□°)╯︵┻━┻
Funfact: współmirek powiedział mi podobnie, tylko a propos liczby penisow w buziach różowych. Ktoś chyba nawet o tym juz pisał. Ewakuujcie się kto może ( ͡°ʖ̯͡°)
@Pangia: tylko pieseczki i koteczki maja racje bytu. Bo to często śmieszne obrazki, jak to bywa ze stronami ze śmiesznym obrazkami, ale nie az tak śmieszne, czasami wzruszą, cos w zycie wniosą, jakąś wartość,no wiesz
@Muoda: jakby kazdy ponizej 180cm byl automatycznie przegrywem to z 80% ludzi ktorych mijam na ulicy by tutaj siedzalo XD Nie wiem czy to Białystok, ale tu k---a strasznie duzo niskich ludzi jest (183cm i na wiekszosc patrze z gory XD)
@Muoda: Ale to tak, zablokowałem, klikam w aktywne i jeden się chwali, że poruchał, drugi coś tam nawija, jaki to on nie jest szczęśliwy w swoim związku, jakaś panna się chwali pierścionkiem zaręczynowym… Wolę czytać o czyimś s----------u, nauczyłem się to już ignorować i mi to tak nie przeszkadza.
@Muoda: niech sobie siedzą na tagu i karmią wspólnie kompleksy. Żaden z tych frajerów dziewczyny nie znajdzie i w wieku 30 lat wychusta się na żyrandolu.
@Paczcie_Cwiercz: #przegryw to taka popieprzona wersja jaskini platońskiej, jak próbujesz z niej wyjść to cię reszta za nogi wciąga do środka żebyś przypadkiem nie miał lepiej, jak w kawale z Polakami w piekle. I tylko rośnie u takiego frustracja i nienawiść, w najlepszym wypadku zostaną starymi dziwakami.
@Muoda: Sporo znajomych ma nawet mniej niż 170cm a mają spoko kobietki, często nawet wyższe od nich i atrakcyjne. Wzrost to tylko jeden z powodów do narzekania u przegrywów.
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Jestem sobie w wojewódzkim centrum handlowym i patrzę na ludzi.
Nigdy nie miałam problemu ze wzrostem u facetów, najniższy z jakim sie spotykalam był z 4 cm wyższy niż ja, 164 cm here. O niższych się nie wypowiadam, nie nadarzyli się po prostu, nie mam zdania.
Wasze wysrywy o wzroście tak mi spaczyly w głowie niskich facetów, że każdego zaczęłam podejrzewać o udzielanie się na tym tagu i wylewania żalu i winy za zło na swój wzrost. Siła sugestii, skojarzenia... Tyle sie tego naczytalam, że aż wam uwierzylam i patrzę na was z góry. Dosłownie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Funfact: współmirek powiedział mi podobnie, tylko a propos liczby penisow w buziach różowych. Ktoś chyba nawet o tym juz pisał. Ewakuujcie się kto może ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#logikaniebieskichpaskow #bekazpodludzi #przegryw
Wpis duchowo dzienny, także se taguje.
Ja przegryw.
Ja przegryw.
Przegryw.
Ja (dramatyczna
Komentarz usunięty przez autora
@Muoda: Też tak zrobiłem. Po 2 godzinach odblokowałem, bo nie mogłem znieść tych jeszcze idiotyczniejszych wysrywów z całej reszty serwisu.