Aktywne Wpisy
koronawirus +588
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +32
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Autofocus łapał jak g---o, ogólnie szału nie było, jeżeli jest tam jakiś Mirek który się zastanawia jak ja czy czekać to od razu ostrzegam - nie ma sensu, lepiej brać mi9.
Mi to jednak mi, redmi to jednak redmi.
W-----a mnie trochę notch, ale co mi9 o--------a to mi się w głowie nie mieści.
~Szczęśliwy posiadacz mi9 od paru h.
#xiaomi #telefony
to jeden minus telefonu czyni go szrotem? Gratuluje logiki
Dla mnie ekran bez wcięć w mi 9t + lepsza bateria przebija ten starszy ale co kto woli ¯\_(ツ)_/¯
Notch jak notch, mi9 jako całokształt na ten moment > mi9t pro > domki z gówna > mi9t.
https://youtu.be/HlrEpkukoJs
Komentarz usunięty przez autora
@DAMONSTER: Wczoraj miałem po raz pierwszy w dłoniach Mi9 i muszę stwierdzić, że praktycznie nie zauważa się tego wcięcia w ekranie. Sam czekałem na Mi9T lub Mi9T Pro, ale teraz nie widzę sensu.
Notch mi w sumie wisi, aktualnie siedzę na p9 lite , więc tak czy siak skok będzie wyraźny.
@Szao powiedz mi na ile w mi 9 starcza Ci bateria, tak załóżmy przeglądając neta po lte? Powiedz mi czy rzeczywiście ten tylni aparat tak mega wystaje? Jak to jest w etui? Nie przeszkadza?
Nie wiem jak bateria trzyma bo mam go od wczoraj, ale z 70% fabrycznych miałem wczoraj sporo zabawy. wydaje mi się, że dzień na spokojnie utrzyma :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Raczej nie bez powodu taki Masterpirzu używa mi9 a nie K20 pro :D
Komentarz usunięty przez moderatora