Wpis z mikrobloga

#pytanie #komputery #mobilne

Szybkie pytanko: znajdzie się tu ktoś zorientowany w powerbankach? Chciałbym kupić coś dużego (15000mAh?), z 2 portami usb i pozwoli naładować lapka. Cena jest mniej istotna, tak samo jak wymiary czy waga. Chinczyk, czy nie - nieważne, byle tylko działało jak trzeba. Pomoże ktoś, jakieś namiary, cokolwiek na ten temat?
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cabis: Mylisz się. ;) Potrzebuję czegoś, co będę mógł wsadzić do plecaka, i podładować lapka, tablet czy telefon w awaryjnej sytuacji.
  • Odpowiedz
@cabis: Dlatego też wspomniałem o tym, żeby była możliwość naładowania laptopa. Kiedyś widziałem coś takiego, niestety nie zapisałem linka. Była możliwość naładowania lapka - było osobne wejście w samym powerbanku i zestaw końcówek różnych producentów. ;)
  • Odpowiedz
@cabis: Otóż to! ;) Dzięki za te linki. Jak mniemam, tylko je znalazłeś i nie posiadasz żadnego z nich, co bo powiedzieć coś więcej na ten temat? Bo jak widzę taniego chińczyka z 20000mAh, to od razu przed oczami mam "Dysk przenośny Samsunga", czyli pendrive, a obudowie takiego dysku. ;)
  • Odpowiedz
@Skibil: Nie mam żadnego z nich bo nie potrzebuję, mam tylko powerbank Nokia DC-16 do smartfona.

Ten chińczyk to nie jest takie g---o, Whitenergy produkuje także zamienniki do baterii w laptopach i może super jakości nie są ale ujdzie.

Tutaj możesz zaspokoić swoją ciekawość.

W środku jest zwykły pakiecik akumulatorków jak w laptopowych bateriach.
  • Odpowiedz