Wpis z mikrobloga

Dzisiaj bronię magisterkę, na której mi mocno zależy. Będzie jakiś plus na odwagę? Niby nie czuję się spięty, a i tak nie spałem pół nocy ()
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pierdziuszek: Widzieliście kiedyś na żywo prawdziwą naukową dyskusję? Ja miałem okazję wczoraj w jednej uczestniczyć. Przygotowałem prezentację o metylacji DNA (trudne zagadnienie), produkowałem się pół godziny, ale dobrze poszło. Ostatni slajd, na nim ”dziękuję za uwagę”, mówię:
- Dziękuję za uwagę. Czy ktoś ma jakieś pytania albo komentarze?
Atmosfera na sali trochę się rozluźniła. Głos zabrał doktor habilitowany Karwiński:
- Z całym szacunkiem, panie Anonimski, według mnie pańska prezentacja zawierała szereg błędów. Po
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dorszcz: co jak co ale wydaje mi się, że powinno się mieć trochę szacunku do pracy dyplomowej bo takie zdjęcia jeszcze bardziej robią z niej byle śmiecia
  • Odpowiedz
@aro12345: 8h dziennie pracuje, kasa w miarę zadowalajaca. Po elektrotechnice i 1,5 roku stażu masz uprawnienia budowlane. To w sumie taka trampolina finansowa zwykle. No i na drabince karierowej też się jest szczebelek wyżej. Dlatego też musiałem skończyć ten kierunek bo na inżynierze byłem na czymś innym lekko i te uprawnienia by mi nie przysługiwały
  • Odpowiedz