Wpis z mikrobloga

@kamdz: Wydaje mi się, że nie trzeba aplikacji wysyłającej smsy, by dać komuś do zrozumienia, że nieodbieranie telefonu przez ciebie oznacza, że jesteś zajęty.
@miki4ever: @Smookie: @tajek: ok, okazało się że mam taką aplikację tylko nie korzystałem z tej funkcji, Auto SMS - używałem jej do wysyłania smsów o określonej godzinie żeby nie zapomnieć albo np. nie musieć rano wstawać po to tylko :P a teraz widzę że można tam porobić profile by wysyłało smsy po nieodebraniu w określonych godzinach itd, i nie ma problemu z spamowaniem połączeniami bym zbankrutował bo można ustawić
@miki4ever: akurat dziś czekam na dość ważny telefon z pewną informacją, a chcę iść na siłkę i tak to zostawię by odesłało tylko na ten numer wiadomość (w tej apce można ustawić konkretnych odbiorców!), żeby mi podesłał te info smsem i sobie odczytam po wyjściu
@kamdz: Jak ty funkcjonujesz?:) Ja tam z 2-3 wiadomosci tygodniowo dostane, ludzie nie mieliby sie jak kontaktowac ze mna:P

@Smookie: Co prawda juz jestem kilka lat po zajeciach na uczelni, ale jak kojarze to nigdy nie bylo problemu, zeby wyjsc i zadzwonic.