Wpis z mikrobloga

@GraveDigger: Tak, exy są lepsze. Sam wolę przez to ps4, ale xboxem one x bym nie pogardził, szczególnie kiedy nie masz pc, za 1100zł, do tego mając sporo gier do ogrania przez game passa jak forza horizon, metro exodus, teraz jeszcze cień wojny, do tego sporo innych i jeszcze dużo indyków. Świetna opcja, kiedy masz trochę do nadrobienia.
@Eligo jako posiadacz I fan ps4 pro napisze, ze zakup x boxa one x w tej cenie to swietny wybór, sam sie zastanawiam nad sprzedaza prosiaka i zakupem one x ( tylko exclusivy mnie trzymaja przy ps4)
tylko exclusivy mnie trzymaja przy ps4

@uhceiP: bo tylko exy są powodem by mieć ps4. Ja mam obie maszyny i na PS4 nie kupuje żadnej gry, która nie jest exem. PS4 dla mnie to tylko konsola do exów, których jest od groma i to są zazwyczaj najlepsze gry konsolowe. Jeżeli mam kupić grę cyfrową lub taką, która działa na obu konsolach to biorę wersje na klocka. Tak czy siak następną generację
@Eligo: Dobrze, zacznij od Wiedzmina 3, gdybyś zaczął od rdr2 albo innej dobrej gry to wiedzmin nie wydawałby sie już taki dobry. Ja popelnilem ten błąd że przed w3 ograłem rdr2 i nie moge teraz skonczyc wieśka
@NoKappaSoldier73 ja mam ps4 w listopadzie dokupuje nintendo switch (na urodzinki prezent sobie zrobię. A co!) a po nowym roku albo Xbox albo poczekam na nową generację i wtedy wybiorę :) osobiście preferuje pada od ps4 (wiele lat przyzwyczajenia do konsol Sony) ale uważam że ten od Xboxa jest mega intuicyjny
@Shatter no to za rok no #!$%@? teraz jest teraz typie. Jakbyś tak miał patrzeć to na #!$%@? w ogóle konsole kupować bo przecież nowa generacja no już za parę lat będzie i ta to #!$%@? przy niej. Weź się jebnij