Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
@vind: A co to za problem zmienić konstytucję? Szczególnie dzisiaj, szczególnie dla "tych środowisk, które chcą zła"? XD Przecież te właśnie środowiska rządzą i wystarczyłoby dać
https://en.wikipedia.org/wiki/Bingo_card
@bastek66: dobrze, zrobię ci tę przyjemność i pozwolę w nie nie grać. Jprl jaki ty jesteś upierdliwy.
W
@bastek66: o c--j xd Przysięgam, że będę się stosował do zasad "poprawnego" bingo jeżeli katolicy zaczną się stosować do bzdurnych biblijnych zasad w stylu noszenia ubrań z jednego rodzaju tkaniny XD
Zamknij mordę lewaku xD wygrało. Normalnie jakbym rozmawiał z miłosiernym katolikiem.
A co do metafor- już przed chrześcijanami wiele osób traktowało Biblię jak metaforę
Jest też info że od teraz nowe zasady a nie stare. Stąd ta wybiorczosc
@vind:
Nie wiem czemu mnie przeniosło tutaj widac mam cos w zakladkach ale p--------z xDDDDDDDDd chrzescijan nie obowiazuje wiekszosc praw z ST takich jak szabas, nie jedzenie wieprzowiny, noszenie ubran z jednego rodzaju welny,