Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Nie wiem czy dobrze zinterpretowałem nowy trailer, czy gamefreak posłuchał się fanów i przywrócił cos ala mega ewolucji w tym gigantyzmie? Oraz czy będą inni liderzy w różnych wersjach gry?
#pokemonsword #pokemonshield #nintendoswitch
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Rittel: @szczompaj: chodził mi o to że naprawili jedna rzecz która się fanom nie spodobała, ja wiem ze ogólnie gamefreak chujnia ale wasze komentarze się trochę mijają z pytaniem @HHHHHH: ta twoja gra nie ma pokemonów więc tak średnio gra o pokemonach, też twoja odpowiedź nie pomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ta twoja gra nie ma pokemonów więc tak średnio gra o pokemonach, też twoja odpowiedź nie pomaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@OmarBongo: I tu się mylisz kolego (σ ͜ʖσ) Ta moja gierka jest o pokemonach nazwali je Mirage i to lepsze poksy są. Graficznie, pod względem gameplay, pod względem rozbudowanej walki i systemu Mirage(poksów), lepsze ewolucje, lepsze i
  • Odpowiedz
  • 0
@szczompaj: @Rittel: jakby was to interesowało to znalazłem informację że miałem rację i gamefreak połączyli z move i mega ewolucję w jedną nowa umiejętność, a liderzy gimow będą się różnić od wersji gry :) to nie było takie trudne odpowiedzieć z sensem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz