ProPublicoBono_ ProPublicoBono_ 08.07.2019, 08:34:42 0 + Mirki,sprawdzając pole input fetchem (GET), otrzymuję 500 oraz to:**The Response content must be a string or object implementing __toString(), "boolean" given.**Problem z endpointem, do którego uderzam? Ja się tam nie znam na back-endzie, stąd piszę do was ( ͡° ͜ʖ ͡°)#backend #php #symfony
K.....a konto usunięte 08.07.2019, 08:39:10 0 + @ProPublicoBono_: pokaz backtrace. Wyglada jakby cos castowalo sie do stringa, i zamiast stringa daje bool
ProPublicoBono_ ProPublicoBono_ 08.07.2019, 08:42:20 0 + @Klopsztanga: /** * @Route("/email-validation", methods={"GET"}) * @param Request $request */ public functionPokaż całość
ProPublicoBono_ ProPublicoBono_ 08.07.2019, 08:42:59 0 + @Klopsztanga: To ma mi sprawdzać, czy podany w formularzu mail jest już w bazie danych.
Vinniczek Vinniczek 08.07.2019, 08:58:18 2 + @ProPublicoBono_: \Symfony\Component\HttpFoundation\Response::setContent() * Valid types are strings, numbers, null, and objects that implement a __toString() method.Nie możesz przekazywać boola do Response.
ProPublicoBono_ ProPublicoBono_ 08.07.2019, 09:14:21 0 + @Vinniczek: Dzięki za pomoc. Jak najlepiej sprawdzić, czy e-mail z inputa jest w bazie danych? Z tego co rozumiem, to ten endpoint jest do poprawy.
K.....a konto usunięte 08.07.2019, 09:32:38 1 + @ProPublicoBono_: uzyj JsonResponse. I wsadz do konstruktora tablice np. [emailExists: true]
sprawdzając pole input fetchem (GET), otrzymuję 500 oraz to:
**The Response content must be a string or object implementing __toString(), "boolean" given.**
Problem z endpointem, do którego uderzam? Ja się tam nie znam na back-endzie, stąd piszę do was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#backend #php #symfony
/*** @Route("/email-validation", methods={"GET"})
* @param Request $request
*/
public function