Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Kiedy naziści pytali ją o imiona i nazwiska jej towarzyszy, ona odpowiedziała: "Poznacie ich, kiedy oni przyjdą mnie pomścić."
#historiajednejfotografii #iiwojnaswiatowa #fotohistoria #ciekawostkihistoryczne #brusilow12
Komentarz usunięty przez moderatora
@Agresywne_Spaghetti: @jalop: Jugosławia w czasie wojny prowadziła największą partyzantkę ze wszystkich narodów (większą niż AK), a po wojnie wyzwoliła się sama.
Od kilku/nastu dni jakoś mnie naszło żeby poszerzyć trochę wiedzę historyczną nt Bałkanów.
@Dibhala: niestety nic nie polecę, bo nawet nie pamiętam tytułów książek, bo
Na książki nie wysupłam tak dużo czasu jakbym chciał.
@Dibhala: no to np. polecam ten, dlaczego Jugosławia po wojnie została komunistyczna https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/historia/1545049,1,dlaczego-churchill-poparl-jugoslowianskich-komunistow.read