Aktywne Wpisy

Mam szanse na dziewczynę z brzydka morda? #przegryw #pokazmorde

alkoJezus +80
Znam najgłupszego człowieka na ziemi, nie sądzę by ktoś go przebił, już tłumaczę
Mój dawny znajomy z podbazy, rocznikowo starszy ale kiblował (w podstawówce na wsi gdzie każdy przechodził!) to chodziliśmy do tej samej klasy. Nauki nie kontynuował tylko pojechał krowy doić do Szwajcarii, kontakt sie urwał no bo i po co ale widziałem go w socjalach i oto co tam się działo:
- rok 2015, wykryto u niego podczas rutynowych badań
Mój dawny znajomy z podbazy, rocznikowo starszy ale kiblował (w podstawówce na wsi gdzie każdy przechodził!) to chodziliśmy do tej samej klasy. Nauki nie kontynuował tylko pojechał krowy doić do Szwajcarii, kontakt sie urwał no bo i po co ale widziałem go w socjalach i oto co tam się działo:
- rok 2015, wykryto u niego podczas rutynowych badań

Witajcie,
Przymierzam się do kupna Xiaomi Mi9 SE. W Krakowie mam do kupienia w sklepie za 1179 zł (6/64 BLUE).
Link: https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-9-se-6-64-niebieski-krakow-kup-za-1179zl-8266230625
Opłaca się czy szukać czegoś na GB/gdzieś zapowiadają promocje w polskich sklepach? W ogóle telefon godny polecenia?
Pozdrawiam
Tak, telefon godny polecenia.
Biorąc pod uwagę cenę, szansę na realizację gwarancji, czas realizacji gwarancji, fakt że ten sklep ma maila firmowego na Gmailu xD to ja i tak bym kupił w Chinach żeby zaoszczędzić parę ziko :)