Wpis z mikrobloga

---UWAGA--- TA HISTORIA OPARTA JEST NA FAKTACH --------------------------------------------------------------------------------------- Należy zacząć od tego że kocham pana #kononowicz modiłem się wtedy do Kononowicza by ojciec pozwolił mi do niego jechać, to było koło 21, wszyscy szliśmy spać, przez uchylone drzwi stary zobaczył jak się modlę słowami "Konon is Love, Konon is life", powiedział mi żebym szedł #!$%@? spać, powiedziałem mu że się modlę się do Konona, a on powiedział żebym #!$%@? nie robił se jaj i #!$%@?ł mi solidnego luja na mordę, wiedziałem że modlę się w słusznym celu więc nawet nie uroniłem łzy, ale to co mnie popchneło do płaczu to to, że zepsuł mi moją kapliczkę ze zdjęciem kononowicza (,) nie chciałem ukazywać płaczu więc poszedłem spać, już prawie zasypiałem, kiedy poczułem coś ciepłego na plecach, to był on, Kononowicz w całej swej okazałości, szepnął mi do ucha "Twój Stary bandycki jest ale jak zrobisz jedną rzecz to wezmę cię ze sobą do mojego domku" wiedziałem co mam zrobić, rozchyliłem nogi i pozwoliłem mu wejść, mój odbyt bolał tak mocno, że tylko zaczełem głośniej płakać, ale wiedziałem że robię dobrze pozwalając kononowi mnie penetrować. Zawył Głośno wypełniając mnie mlekiem 5% tłuszczu. Tata wszedł do pokoju a kononowicz rzekł tylko: twój syn, bandycki ojcze jest teraz przesiąknięty mocą szkolnej i nic z tym nie zrobisz!" Kononowicz szybko wyskoczył przez okno. To wszystko zdarzyło się dwa lata temu. #pasta #autorskie #takbylo ##!$%@? #patostreamy
  • 4