Aktywne Wpisy
OVHcloud +72
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +375
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
"Max odpowiedział, że w przeszłości złożyli zbyt wiele obietnic, więc od teraz wolą nagłaśniać tylko rzeczy, które już zostały wydane"
Teraz najlepsze uwaga: "Mówiąc o SDK, Max wspomniał, że niestety wciąż daleko im do obiecanej wersji, ale Alpha SDK jest teraz pierwszym wielkim krokiem według mapy drogowej". To ja się pytam czemu mówili ogłaszając rembrand że w 2017 będzie SDK i Sajdczajn hmm?
Z czego co pamiętam wersja core 1.0 też była milowa wielki krok dla ludzkości.
Decydujcie sami za siebie, pisałem wam wiele razy że to krętacz i oszust, to broniliście go, jednym z wywiadów gościu pytał go o cene i postępy prac, czy jest zadowolony, odpowiedział " I don't care about price, we working hard with actual map" Nie liczył bym na wielką euforie, po wydaniu 2.0 i aż do 3.0. Podsumowując, nikt mu teraz nie zarzuci, że się spóźnia z projektem, przecież w road map nie ma dat :D. Cwaniak.
#lisk