Wpis z mikrobloga

@patryczaki: Lepiej wytrybować ćwiartki albo uda z kurczaka razem i piec razem ze skórką,mięso jest o niebo lepsze,bo ma więcej soków dzięki tej skórce. Albo można połączyć pierś z tymi wytrybowanymi kawałkami mięsa i też będzie dobre. Wg.mnie sama pierś jest za sucha po upieczeniu :D Taka mała rada,przykryj folią aluminiową,to może zachowa trochę soczystości :)
  • Odpowiedz
@patryczaki: Z piersią też jest okej,ale jak zrobiłem z tymi kawałkami mięsa z kurczaka,to stwierdziłem,że z piersiami nigdy więcej nie zrobię. Nie ma tej soczystości w piersi niestety( ͡° ʖ̯ ͡°) A w tej drugiej opcji to aż soki wychodzą na wierzch po zawinięciu w placek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz