Wpis z mikrobloga

@DawidAnon
Zerknąłem tylko na gameplay i wyglądało fajnie ale nic więcej o tej grze nie wiem by nie psuć sobie przyjemności. Pytam czy warto bo nie wiem jak ze sterowaniem, imersją i całokształtem rozgrywki.

Mam np Assasins Creed Odyssey i gra spoko ale przez mnogość wszystkiego nie potrafię się w nią wkręcić. Na godzinę grania 20 minut spędzam na zmianie eq, przeglądania mapy , wyborze zadań i tak dalej
@sm_m
Chce wymienić spiderman'a i until down więc liczę, że uda się bez dopłaty albo z jakąś małą ;)

Zerkni na mój powyższy post jakbys mógł i daj znać co myślisz
@Trique: Days Gone ma swoje problemy, nie jest tak dopracowane jak Spiderman. Gra jest bardzo ładna, ale ma w sobie trochę drewna. Na moto jeździ się spoko, postacie mimo, że nie wydają się ciekawe to z biegiem czasu się do nich przekonujesz i zależy Ci na nich. Mapa nie jest zawalona znajdźkami, ale jest dużo zbieractwa, bo większość uzbrojenia oraz medykamentów którymi dysponujesz to samoróbki, więc ciągle trzeba zbierać szpargały z
@Trique: A, nie graj z polskim dubbingiem, bo jest tragiczny. Na szczęście jest opcja polskich napisów i angielskich dialogów. No i podobno bez patcha masa błędów, więc chyba warto go pobrać przed rozpoczęciem (jakieś 18 GB).