Aktywne Wpisy

lubaxd +92

Chicoxxx66 +11
Mirki muszę się wygadać, bo mam ochotę się już #!$%@?ć.
Zrobiłem swojej narzeczonej na dzień kobiet prezencik taki duży bukiet i wstawiłem w wazon, bo jechałem do pracy.
Teraz do mnie pisze, że się na mnie zawiodła, że już się nie staram i mam #!$%@? we wszystko, bo tylko kwiaty zostałem, bez żadnej kartki niczego. Po chwili zaczęła mówić, że teraz kwiatki to dostaje od wielkiego dzownu, a tak to co dwa
Zrobiłem swojej narzeczonej na dzień kobiet prezencik taki duży bukiet i wstawiłem w wazon, bo jechałem do pracy.
Teraz do mnie pisze, że się na mnie zawiodła, że już się nie staram i mam #!$%@? we wszystko, bo tylko kwiaty zostałem, bez żadnej kartki niczego. Po chwili zaczęła mówić, że teraz kwiatki to dostaje od wielkiego dzownu, a tak to co dwa

Warto?
#ps4
Zerknąłem tylko na gameplay i wyglądało fajnie ale nic więcej o tej grze nie wiem by nie psuć sobie przyjemności. Pytam czy warto bo nie wiem jak ze sterowaniem, imersją i całokształtem rozgrywki.
Mam np Assasins Creed Odyssey i gra spoko ale przez mnogość wszystkiego nie potrafię się w nią wkręcić. Na godzinę grania 20 minut spędzam na zmianie eq, przeglądania mapy , wyborze zadań i tak dalej
Chce wymienić spiderman'a i until down więc liczę, że uda się bez dopłaty albo z jakąś małą ;)
Zerkni na mój powyższy post jakbys mógł i daj znać co myślisz
Brzmi fajnie. Lecę więc na małe zakupy ( ͡º ͜ʖ͡º)