Aktywne Wpisy
darknightttt +16
Ten moment kiedy facet przestaje się już tak bardzo starać. Nie ma kolacji w restauracji, romantycznego weekendu, propozycji, miłych wiadomości, tego jego nakręcenia i determinacji tylko byle by było a ty kończysz znajomość wywołując ogromne pikachuface BO JAK TO.
No tak to
#zwiazki
No tak to
#zwiazki
1983 +268
Znajoma załatwiała sprawę w jednym z warszawskich sądów. Potrzebna była opłata, którą można wpłacić przez internet, a urzędniczce pokazuje się uzyskany kod QR na ekranie telefonu. Urzędniczka skanuje kod i sprawa opłaty jest załatwiona. Znajoma podchodzi do okienka z kodem QR.
Urzędniczka: "Ale to musi być wydrukowane",
Znajoma: "Ale chyba w tych kodach QR chodzi o to, że nie trzeba drukować, tylko wystarczy zaskanować kod",
Urzędniczka: "Proszę pani, chyba ja wiem lepiej,
Urzędniczka: "Ale to musi być wydrukowane",
Znajoma: "Ale chyba w tych kodach QR chodzi o to, że nie trzeba drukować, tylko wystarczy zaskanować kod",
Urzędniczka: "Proszę pani, chyba ja wiem lepiej,
@OrangeEkspert
Witam, mam z Orange umowę do 9 lipca tego roku. Chodzi o internet stacjonarny.
Jeśli chcę ją zerwać to w jaki sposób muszę to zrobić?
Wystarczy że umowa się skończy i jej nie przedłużę na nowo, czy muszę wykonać jakieś dodatkowe czynności ?
@Mirekzkolega
@prezes_internetu
Dzięki wam wszystkim za pomoc,
Byłem w salonie, typ mówi że umowa jest do 9 września, chłop co dzwonił powiedział że do 9 lipca, a umowa była podpisana 21 lipca 2 lata temu. Pytałem gościa o co chodzi to mówi że dobierałem jakaś usługę VoIP I to automatycznie przełożyło umowę o 2 miesiące, z tym że nic nie robiłem.
Wali w #!$%@? ta firma ewidentnie.
Dobrze że już niedługo
Dzwoniłem kiedyś to przyjechali technicy, ale w domu mnie nie bylo tylko siostra to nic nie zrobili, zadzwoniłem drugi raz, przyjechali coś się poprawiło Ale potem znowu zwolniło, zadzwoniłem 3 raz, przyjechali, podciągneli coś I było nawet to pobieranie na poziomie 350-400 KB/s( chociaż na dzisiejsze czasy I tak to bardzo mało) I ostatnio znowu zwolniło.