Aktywne Wpisy
Bavarczyk +24
giga_jablecznik +91
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
#rower #warszawa ##!$%@?
Tymczasem jak zjeb od lewej do prawej.
Każda kolizja z pieszym to ryzyko #!$%@? się głową do przodu na chodnik i zniszczenie roweru (czyli powrót ze złomem na plecach, czasem kilka/naście kilometrów), albo wizyta na izbie przyjęć.
Po prostu #!$%@?łeś się pod koła i rowerzysta nie był na tyle przytomny żeby myśleć za dwie osoby (w tym ciebie, bo ty myśleć nie miałeś kiedy).
nikt
specjalnie
w
ciebie
nie
wjechał
To tak jakby ktoś sobie #!$%@?ł młotkiem w kolano, żeby ciebie trzonkiem stuknąć w łokieć. Nikt tego nie robi.
Po prostu zrobiłeś dwa kroki w złym kierunku i nawet sam o tym nie wiesz.
@wykopyrek: @gwiezdny_wodnik: Tak, na pewno. Jakiś miesiąc temu widziałem jak się baba wpierdzieliła z pełną premedytacją, z obłędem w oczach, w grupkę ludzi, którzy wysiedli z tramwaju i wleźli na ścieżkę; dzisiaj jakiś fagas o mało mnie nie rozjechał na pasach (a widział mnie #!$%@? od przynajmniej 30m, że wchodzę). Wystarczy wam stopę postawić na tej waszej #!$%@? ścieżce i się wam w mózgu