Wpis z mikrobloga

Tak sobie kisnę trochę z jednej znajomej.
W Polsce piękna pogoda, można jechać nad morze czy w góry, dłuższy wyjazd gdzieś za granicę w fajne miejsce, coś pozwiedzać, zobaczyć coś interesującego... Nie k---a, c--j, wakacje w hotelu, Bułgaria Złote Piaski xD
Generalnie niech sobie wydaje pieniążki na co chce, ale trochę tego nie pojmuję. Tutaj słońce takie samo, jest masa fajnych miejsc do odwiedzenia na miejscu to nie, lecieć setki kilometrów, żeby siedzieć w hotelu xD
#gorzkiezale #heheszki #wakacje
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GdzieJestBanan: >Nie k---a, c--j, wakacje w hotelu, Bułgaria Złote Piaski xD
Generalnie niech sobie wydaje pieniążki na co chce, ale trochę tego nie pojmuję

Ty chyba nie wiesz ile kasy można p-----------ć na gofry w Wejcherowie xD
  • Odpowiedz
@GdzieJestBanan: a kim ty niby jesteś, żeby dyktować innym jak się mają bawić? xD

Jak ktoś jedzie na wczasy typu hotel na pustyni i siedzenie tydzień nad basenem z drinkiem to tez tak hehe kiśniesz hehe że produkujesz hehe wpisy? Mam znajomych, którzy jeżdżą na taki wypoczynek bo są przedstawicielami handlowymi i codziennie z----------ą samochodem po całej Polsce, wiec chcą po prostu tydzień poleżeć na najebce, mimo ze ich stać
  • Odpowiedz
@GdzieJestBanan: A dlaczego używasz liczby mnogiej odnośnie 'zesrania się'? Widocznie nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem tego, co widzisz, bo co do samego sensu jechania tam się nie odniosłem - tylko do 'pieniążki'. Tak jak wcześniej ci ktoś napisał - chodzi o sam fakt wyjechania z tego padołu, zobaczenia czegoś nowego, posmakowania czegoś innego niż pyry ze schabowym i nie słuchać o tym, że ktoś j---e kaczyńskiego, a ktoś tuska. A
  • Odpowiedz
@polaczenieszyfrowane: Zesrałeś się o 'xD' i 'pieniążki', więc nic innego nie miałem ci w tamtym momencie do powiedzenia.
I powtórzę jeszcze raz - ja nie zaprzeczam, że wakacje za granicą to coś dobrego. Jest tak jak mówisz, można odpocząć od tego polskiego bagienka. Tylko, że Złote Piaski niczym się nie różnią od polskiego k--------a nad morzem, bo tylu jest tam ''naszych''. I lecąc tam dalej słyszy się o j-----u Kaczyńskiego
  • Odpowiedz
stężenie buractwa nad polskim morzem i w górach jest już tak wysokie, że wg mnie to tylko sposób na wakacje dla ludzi o mocnych nerwach.
Jeżeli ktoś chce odpocząć od chamstwa, patologii, cebulactwa to chyba każdy kierunek za wyjątkiem Polski jest dobry. Acz zapewne wakacje ma klepnięte już od x miesięcy więc nie wiedziała jaka będzie pogoda. C--j cie obchodzi z resztą kto gdzie jedzie.
  • Odpowiedz