Wpis z mikrobloga

@Deacon89: rodzice już tak jej głowę zryli (albo zawsze taką miała stąd ta ich nadopiekuńczość), że ona już sobie nie umie poradzić w normalnym świecie i odnaleźć się w normalnym środowisku z normalnymi ludźmi czy znaleźć sobie normalnego mężczyznę odpowiedniego do jej wieku. Z tak zrytą bezpowrotnie głową ona już powinna być przez tych rodziców ubezwłasnowolniona... xd
  • Odpowiedz
@Deacon89: Nie wiem czemu, ale słuchając Madzi w programie, miałam wrażenie, że ten Milex ze Spikerem to się lubią i że oni wszyscy są jedną wielką hippie rodziną. A tu się okazuje, że niekoniecznie. Więc albo moje wyobrażenia były złe, albo Madzia to przedstawiała o wiele lepiej niż tobl wygląda w rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@Zabajka kiedyś może i sie lubili bardziej bo są ich wspólne zdjęcia, albo filmiki jak spali razem, wygłupiali sie ;) nie wiadomo co tam sie między nimi stało, że teraz jest jak jest ;)
  • Odpowiedz
Magda w programie mówiła, że nie moze wybierać miedzy ludzmi, bo kiedys jej dwóch przyjaciol sie pokłóciło tak na amen i tez inni jej mowili że musi wybrać bo nie może sie zadawać z obydwoma. To juz wiadomo o kogo chodzi.
  • Odpowiedz
@Zabajka: Madzia też mówiła w programie, że Olo i #!$%@? się polubili a okazało się, że jednak nie, więc nie ma co się sugerować tym co ona mówi.
  • Odpowiedz
@Zabajka Oleh wielokrotnie wyciągał rękę do Łukasza i wielokrotnie okazało się, że nie warto. Jedyna zaleta teraz jest z tego, że nie muszą codziennie na siebie patrzeć.
  • Odpowiedz
@Zabajka: w Warsaw Shore, poprzedniej edycji, Spiker zaprosił Milexa na domówkę. W obecnej (kręconej jakoś zimą?) mówił, że Milex go stalkuje
  • Odpowiedz
@Deacon89: I tym samym np. ja też mogę sobie popatrzeć na Olka albo Madzię bez Łukasza obok,co przyznam szczerze baaaardzo sobie chwalę :D. W tym akurat widzę wyższość Instagrama nad streamem BB :D.

@kum91: Ja w ogóle myślałam, że po wyjściu Madzi Spikera będzie przy niej więcej. Pamiętam, że jak opowiadała o nich dwóch, to dało się wyczuć, że to Spiker właśnie jest jej bliższy. A tymczasem jakoś tak cicho
  • Odpowiedz
@kum91: Może się tylko nie mogą zgrać terminowo, by się spotkać, choć to z lekka dziwne, skoro byli aż tak blisko. Albo chodzi o Olka, bo Spiker ponoć był najbardziej na nie ze wszystkich jej znajomych.
  • Odpowiedz