Wpis z mikrobloga

Jutro idę na Mystic Festival zupełnym przypadkiem (kumpel nie da rady iść), w końcu zobaczę Slipknota na żywo :3
Szkoda tylko że między Flamesami a Slipknotem nie zrobili nawet 15min przerwy, są na dwóch różnych scenach. Pewnie nie ja jeden chciałbym zobaczyć oba koncerty w całości, mam nadzieję że wliczyli jakiś "bufor". Zobaczymy jak to wyjdzie, ale trochę się jaram.
#muzyka #slipknot #inflames #chwalesie
  • 4
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iEarth: a dziękuję. No właśnie Flamesów bardzo chętnie też zobaczę, a dla znajomych to priorytet, inne kapele też spoko (np Jinjer), ale wiadomo, Flamesi i Slipknot to nie byle co. Ja osobiście Slipknota słucham dużo dłużej niż nawet Flamesów dlatego mimo wszystko zależy mi bardziej, no ale liczę się z tym że początek koncertu pewnie mi przepadnie. Chyba że ktoś tam myśli i godziny są tylko orientacyjne ;) tak czy siak
  • Odpowiedz
@Odczuwam_Dysonans: No ja wlasnie slipknota totalnie nie. A In Flames coś tam owszem. ;D Oby pomyśleli to jakoś sensownie. Szczególnie, że raczej w sumie i tak nie bdzie to co do minuty bo muszą się tam ogarnąć. :D Nie wim w sumi jak ten festiwal (?) wygląda. :D
A na Ramsztajna się wybierasz teraz, czy dopiero będziesz planowal? Dzis poszlo info ze mają być w Warszawie za rok. :)
  • Odpowiedz
@iEarth: no na Ramsztajn w lipcu na pewno nie dam rady, ale zawsze jest opcja że pojadę do Wiednia w sierpniu (teraz np idę ze znajomymi stamtąd więc problemu nie ma jakby reflektowali), no a jak nie to plan na przyszły rok. Szczególnie że mam akurat w sierpniu wesele mojego dobrego kumpla i urodziny 3 kolejnych :P
Może ktoś to zaplanował tak zapobiegawczo, Flamesi mają "okienko" 1:15, Slipknot 1:30 a myślę
  • Odpowiedz