Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
-Zmieniający się klimat
-Duże rozwarstwienie osób bogatych do biednych
-Słaby system opieki zdrowotnej
-Emigrujący polacy do krajów zachodnich
-Rosnące ceny prądu, żywności, leków itp.
-Słaba ilość wód gruntowych (przeciętny egipcjanin ma lepij)
-Fatalna jakość powietrza na tle innych krajów
-Brak dostępu do aborcji
-Słaba jakość edukacji seksualnej
-Brak łatwego dostępu do antykoncepcji
Problemy państwa polskiego według księdza Wachowiaka:
-Brak opatrzności bożej
-Działające gabinety ginekologiczne 24h w poznaniu
-Rozsypywanie kwiatów przez chłopca
-Jaśkowiak jako reprezentant władzy wykonawczej m. poznania
-Rosnący poziom ateizmu wśród młodych
-Duża ilość nieślubnych dzieci i nieślubnych związków
#bekazkatoli #bekazprawakow #wachowiak #bekazpodludzi
@GrochenMochen: Zabrakło jeszcze parę poważnych problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°) :
- tęcza na obrazie
- w----a z tektury
-Brak dostępu do aborcji
-Słaba jakość edukacji seksualnej
-Brak łatwego dostępu do antykoncepcji
To juz twoja własna opinia. Tak jak reszta jest problemem tak te 3 nie są nim.
@Konkaki: bez k---a jaj. Żebym ja, jako dorosły człowiek, musiał szukać cały j----y dzień apteki gdzie jest tabletka 72h po, by w końcu wylądować u ginekolog która za hajs wypisuje receptę bo najbliższa bez recepty była w Szczecinie, to to jest normalne? XD
A co do edukacji seksualnej nawet się nie wypowiem, uczyli mnie k---a przez rok jak kondoma zakładać zamiast
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Bezglutenu: zaczynam tak zdanie, bo po twoich komentarzach widać, że jesteś #60groszyzawpis, ale do rzeczy:
A dlaczego nie? Skoro rynek nieruchomości jest bardziej stabilny od ZUS, to dlaczego mam w niego nie inwestować? Zresztą nie każdego musi być stać na mieszkanie w centrum miasta. Oczywiście, ta bańka jest teraz tak napompowana, że już mało kto
Ja nie widzę sensu, żeby człowiek z 20k/mc płacił prawie 8k składek na ZUS, bo to zamrażanie pieniędzy - emerytura na poziomie 10k nie będzie mu potrzebna. Niech płaci te 2-3k, a resztę zainwestuje