Wpis z mikrobloga

@jebbun: za co zgłosiłeś mój komentarz do moderacji? Bo wspomniałem o anime w awatarze? Ewidentnie masz problemy ze sobą. Nie przenoś ich na innych. Wyciągasz jakieś bezpodstawne wnioski i implikujesz mi różne rzeczy. Ewidentnie przypadek nadający się do specjalisty.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jebbun: piszę do ciebie kruszynko bo wrzuciłeś mnie na czarną. Tak boisz się porozmawiać z kimś? Pewnie później po nocach nie śpisz bo ktoś ci na nawrzucał na internecie. Weź leki.
  • Odpowiedz
@jebbun: nie wiem czy zauważyłeś ale jesteśmy na portalu społecznościowym, publiczny wpis który każdy może skomentować nazywasz nie moją sprawą?
  • Odpowiedz
@jebbun: musiałbym mieć tak słabą psychikę jak ty żeby cokolwiek rozwalić z powodu dzieciaka na necie, bezpodstawnie rzucającego oskarżeniami o pedofilię w internecie.
  • Odpowiedz
@jebbun: wspominasz o "punkcie zaczepienia" samemu zaczynając od nazywania ludzi pedofilami mimo braku jakiegokolwiek materiału który by to poparł. Wiesz że to podpada pod paragraf?
  • Odpowiedz
@jebbun: to jak znajdziesz już ten filmik na którym paja dopuszcza się pedofilii to będę w 100% za zgłoszeniem tego odpowiednim służbom. Póki co to mamy puste słowa jakiegoś dziecka z wykop peel.
  • Odpowiedz