@pmub: Gram, montuje filmy. Radzi sobie wyśmienicie polecam serdecznie. Nie grzeje się ale za to jak mu się #!$%@? mocno to zaczyna być głośny ( ͡°ʖ̯͡°)
@pmub: nieeeeee, zdecydowanie ciszej. Prawdopodobnie normalny człowiek by to określił jako cicha praca ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie i dla mnie głośno... Nie wiem do czego to porównać.
@voooice: Ja jestem na etapie kupna komputera, najchętniej stacjonarka ale mało miejsca a w laptopach obawiam się tego że będzie się grzał no i że nie podpasuje mi do grania ta klawiatura laptopowa
@pmub: co do klawiatury to juz jest kwestia indywidualna. A co do grzania tutaj jest do włączenia cooler boost w razie jakby naprawde zaczeło sie robić gorąco i przechodzac wiedzmina na najlepszych ustawieniach włączyłam go może raz.
@voooice: No i fajnie z tym chlodzeniem, pojade do sklepu i sobie popisze na tych klawiaturach ocenie czy mi to leży. A Ty masz do niego jakąś podstawke chłodząca?
@pmub: we wszystkie, łatwo sie przestawiłam z duzo mniejszego laptopa. Mam go od niedawna wiec w wiele gier nie grałam, był wiedzmin3, gtaV, The crew2, Lol, Wot i jakies takie pierdołowate stare gry co nie wymagaja niczego jak heroes3 czy sims :D
@voooice: No to troche nowych gier ogralaś, akurat gta 5 i w3 mam na ps4 ale sa internetówki itp których nie ma na konsoli Własnie a jak odpalasz stare gry z płyty? Jak to robisz bo te nowe laptopy nie maja napędu dvd, zostają jedynie te zewnetrzne napędy?
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Smacznego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A Ty masz do niego jakąś podstawke chłodząca?
Własnie a jak odpalasz stare gry z płyty? Jak to robisz bo te nowe laptopy nie maja napędu dvd, zostają jedynie te zewnetrzne napędy?