Wpis z mikrobloga

Siema :) Jestem Ola i mam do Was wszystkich pytanie. Mój chłopak, Karol, którego śmiało mogę nazwać psychofanem Wykopu, ma dzisiaj 22 urodziny i bardzo chciałabym zrobić mu niespodziankę. Pomyślałam o dodaniu artykułu, w którym złożyłabym mu życzenia. Przechodząc do pytania, które chciałam zadać - czy mielibyście coś przeciwko temu? :) Nie liczę na życzenia z Waszej strony (chociaż byłoby super), wykopy, czy mega aprobatę. Pytam, ponieważ mam do Was szacunek (tak, tak, Karol już mnie zaraził :P). Wiem, że to Wy tworzycie ten portal i liczę się z Waszym zdaniem ;)

Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję :) #cycki #pytanie
  • 66
@abahaczi: Dokładnie. Daj jakikolwiek dowód, że to jest prawdą, a nie chcesz nas wrobić, aby potem pokazać reszcie karaczanów, jak to wodzisz wykopki za nos. Nie raz nas tutaj próbowali wrobić, raz się udało, raz nie. Bez dowodów nie wierzymy na słowo. Jesteśmy skrzywdzonymi jelonkami. Czy coś oO
@abahaczi: Podaj nick chłopaka i udowodnij, że jesteś kobietą - wrzuć fotkę trzymając kartkę z dzisiejszą datą i napisem wykop. Jak to zrobisz to Twoja prośba zacznie mieć szanse zostać pozytywnie rozpatrzona. :)