Wpis z mikrobloga

Tej nocy musze napisać drugą połowe pracy magisterskiej (czyli 1,5 rozdziału). Bardzo prosze o support, żebym dal rade. Jutro caly dzien musze przeznaczyć na prace projektową. Jeśli sie uda, nigdy wam tego nie zapomne, wypisze wasze nicki na kartce i powiesze nad łóżkiem. Musi sie udać

#studia
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegrany_przegryw: To prokrastynacja. Niby calyc czas sie chcialem za to brać, ale nie mogłem, bo nie wiedzialem jak to ogarnąć, a do tego jeszcze praca projektowa, przez co ciezko sie skupic na jednym szczegolnie, jesli ciezko ruszyc, bo wtedy wszystko stoi
  • Odpowiedz
@przegrany_przegryw: Szczerze mowiąc wątpie. Moze bylby to szok, ktory działalby przez jakis czas a potem wrociloby do normy. Probowalem juz wielu sposobow(planowanie zadan, pomodoro, jakies aplikacje na telefon) i wszystko działalo, ale tyliko na chwile. A nie dopisalem ze za ta prace zabieralem sie i to kilka razy, ale rpzez to ze nie posowalem sie do przodu, to odkladalem. Jak jestem pod scianą to juz pisze cokolwiek

O kurła i
  • Odpowiedz
ja np mam depresję i mogę z czystym sumieniem na to zrzucić. Terapię zostawiam na potem o ile wgl. Pewnie załatwię sb leki po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lastro: Mordo, powiem Ci tak, nie wchodz na yt ani fb, postaw materialy przed soba i jezeli masz zwieche to na glebe i pompoczeki, mozesz to zrobic i jestes w stanie zrobic wiecej niz sobie wyobrazasz, nie mysl zeby bylo idealnie, poprostu zeby bylo dobrze, Wierze w Ciebie Mireczku !!!
  • Odpowiedz
  • 1
@lastro daje Ci buffa na 3 godzinki, musisz też trochę się wyspać. Jak człowiek się wyspi to zupełnie inaczej myśli, mówię poważnie. Powodzonka!

( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz