Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
#sex #zwiazki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mordy dalbym sobie moze 5.5-6/10
Brak pewności to jeszcze nic. O ile potrafisz rozmawiać z dziewczynami to nie ma dramatu. Bierz kumpla i idzcie polować na laski
Tego kumpla ciezko wyrwać. On jest gorszy ode mnie. Na dodatego wtedy gdy z nim bylem ostatnio dziewczyna go zostawila na parkiecie, a jeden gosciu go wysmiewal i sie zraził (w skrocie byla taka sytuacja ze jeden typ chcial zeby jego koleznaka potanczyla z kims innym i podsunął ją mojemu
No wlasnie mnie przydalby sie obuty kupel z ktorym moglbyn sie troche rozbrykać, a nie taki ktorego sam musze ciągnąć mimo ze sam nie mam obycia
Komentarz usunięty przez moderatora